Александра Сърчаджиева свали 6 кила с жестока диета

Алекс НикиАктрисата Алекс Сърчаджиева е стопила точно шест килограма през лятото. Стройната щерка на Пепа Николова си намерила някои тлъстинки по тялото, които никак не й харесали.

Тя искала да изглежда перфектно като водеща, а освен това по телевизията я дават в цял ръст. Камерата пък щеш не щеш добавя пет кила и Сашка смятала, че ще изглежда като кит. За нея още е пресен спомена от „Денсинг старс“, където на една от снимките беше с коремче и доста наедрял ханш.

Затова Алекс се подложила на свирепа диета, също като колегата си Ники Кънчев, който тази есен изглежда като момченце. Актрисата се посъветвала с лекари и изкарала лятото с по 600 грама плодове на ден и по два литра билков чай. Така се пречистила от всички токсини и станала като нова.

Чувствам се лека и въздушна, не вървя, а хвърча, похвалила се тя. От снагата й се смекнали цели шест кила.  Най-трудно било да зареже алкохола, но в името на красотата направила и това.

Сега на екрана изглежда перфектно, но вкъщи я гони сериозен глад. Понеже съпругът й Ласкин не искал да прави никакви диети, тя му готвела пикантни манджи и често мятала пържоли в кухнята. Страшно се изкушавам от пържолките, призна актрисата и се зарече, че на Коледа ще си направи цяла тава. А после отново ще започне диета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *