Александър Симов: Само БСП Отказва да се коалира с ГЕРБ… Защото Ние с Терористи Не Преговаряме!

„БСП е единствената партия, която продължава последователно да отказва каквото и да е коалиране или договорки с ГЕРБ. И трайно, и яростно воюва с авторитарния режим на Бойко Борисов. За 10 години сме получили поне 10 апетитни оферти от ГЕРБ да спрем да сме опозиция и да си разделим с тях властта. Но не приехме нито едно от тези предложения. Защото ние от БСП с терористи не преговаряме“. Това сподели народният представител от ПГ на „БСП за България“ и топ журналист Александър Симов пред Нова телевизия.

Той припомни само някои от известните в публичното пространство случаи – предложението към Корнелия Нинова да стане председател на парламента, а Деница Златева от БСП да заеме поста вицепремиер в правителството на Борисов. „Имаше и други, много по-примамливи оферти… но всичко отказахме“, заяви Симов и припомни, че БСП е единствената партия в парламента, която най-последователно и методично гласува против всички корупционни и лобистки схеми на управляващите.

„Ние единствени говорим за доходите на народа и показваме зловещото корумпирано лице на тази мутренска власт… Докато всички останали партии, които сега заявяват, че са алтернатива на ГЕРБ, до една са били в коалиция с тях и са се крили под мускула на Борисов. А Борисов ги засмукваше една по една и след като хубаво ги оглозга, ги изхвърляше от парламента непотребни и жалки“, анализира народният представител. Симов добави, че хората оценяват борбата и себеотрицанието на БСП и точно заради това левицата успява да запази доверието на хората.

„Не успяхме да спечелим европейските избори, но не може да се говори, че БСП е претърпяла поражение“, каза още Александър Симов. Народният представител коментира, че партията е тръгнала с много добра кампания към европейските избори, но е трябвало да я обогати с още послания. „В момента, в който БСП трябваше да покаже, че може да бъде единна, когато тръгва срещу едно управление, раздирано от корупционни схеми и скандали, не успяхме да го направим. В много медии се говори за „голямото поражение на БСП“. Длъжен съм да отбележа, че тези медии до една са на издръжката на ГЕРБ, а оценката на придворните им платени политолози има една-единствена цел: да извади зъбите на БСП като единствена алтернатива на управляващата мафия. Уверявам ви, че това няма да се случи. И все пак, за какво поражение става въпрос: След тези избори БСП вече има с един евродепутат повече и е умеличила броя на хората, които са гласували за нея с 50 хил.“, коментира още Симов.

Александър Симов коментира, че след като БСП не е успяла да спечели изборите е необходимо ръководството да потърси доверие от партията, а Корнелия Нинова има право да се бори за идеите си. „Оставката й е знак, че разбираш грешките си и търсиш доверието на хората“, добави той. Народният представител обясни, че в устава на БСП, още преди две години е записано, че председателят на партията се избира чрез пряк избор. „Аз като социалист, който винаги е настоявал председателят на БСП да се избира от всички членове на партията, не приемам връщане към миналото. Искам гласът на всички социалисти – на моите родители и съпартийци, да се чуе. Никакви процедури не могат да бъдат оправдание, за да погазим демокрацията в БСП, защото нашата партия е единствената, в която всеки има правото да избира от членовете на Националния съвет до председателя, и да има различно мнение. Защото така е демократично“, категоричен бе Александър Симов. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.vbox7.com/play:5e06dd075c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Но ги подкрепя за законодателството против децата и семействата и без да са в коалиция с тях.

  2. Чуе ли човек „демокрация“ да се лее от устата на политик, той е ясен. Не демокрация, а власт на народа е нужна, за да е добре мнозинството! Думата „демокрация“ е залъгалка в очите на хората, тя е за богатите, останалите ряпа ядем! Всичко в Булгаристан е сбъркано, невъзможно е да се изброи. Идиоти са всички политици до тоя момент, домати внасят… полетата пустеят… А това е прашинка от зулумите им.

  3. НОКАТО СЕЛАТА ПОЛЕТАТА ЗАВОДИТЕ И УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПУСТЕЯТ И ДЕЦАТА НИ БЯГАТ НЕ ВЯРВАЙТЕ ЧЕ ХУНТАТА ГЕРБ Е СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ СЪС КАКВО ГИ СПЕЧЕЛИ СЪС ТОВА ЧЕ ГЛАСУВАТ ЦИГАНИТЕ КОИТО КРАДЪТ ИЗНАСИЛВАТ МАЙКИТЕ НИ И ИЗБИВАТ ДЕЦАТА НИ СРЕЩУ НАШИТЕ НАРОДНИ ПАРИ КОИТО БОЙКО КРАДЕ И ИМ РАЗДАВА НА ИЗБОРИ НАЛАГА ЗАПЛАХА ПО ОБЩИНИ ТОВА Е РОБСТВО НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ НЕ ВЯРВАМЕ ВЪВ ХОРА КОИТО ПОДМЕНИХА ИСТОРИЯТА НИ ДЕМОНИЗИРАТ БСП БРАТСКА РУСИЯ И НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ГЕРБ ОТКРАДНАХА ПОБЕДАТА НА БСП БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО И ЗАДНИКА СИ ВЪВ НЕБЕТО ДА УДАРИШ Н И К О Г А НЯМА ДА СПЕЧЕЛИШ НАРОДА ИМАШ ВСИЧКАТА НАРОДНА ОМРАЗА НЕДОВЕРИЕ И ОТВРЪЩЕНИЕ МАХАЙ СЕ СРАМУВАМЕ СЕ ЧЕ СИ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ТИ УБИ И СРИНА БЪЛГАРИЯ ПРОКУДИ ДЕЦАТА НИ ДЕМОГРАВСКИ Я УНИЩОЖИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА ГОСПОДИ ПАЗИ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  4. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ДА СИ ВЪРНЕМ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ И ПРЕГЪРНЕМ РОДНИТЕ НИ РУСКИ ВЕЛИКИ И СВЯТИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ЗА ЕДНА ПЕТИЛЕТКА ЩЕ ВЪСТАНОВИМ БЪЛГАРИЯ СЪС НАЙНЕОБХОДИМОТО ЗА ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА НИ И ОЦЕЛЕЕ РОДИНАТА НИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДА НИ КОЛОНИЗИРАТЕ НЕ СМЕ ИНДИАНЦИ БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *