Александър Симов: Народът иска 2 оставки, всички останали Глупости на ГЕРБ са за разсейване на напрежението! (С ВИДЕО)

„Протестиращите по площадите настояват за 2 неща. Те искат оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев. А всички останали обсъждания като тези за нова конституция, за образователен ценз и за военна служба са просто жалък опит на Борисов и Хунтата му да разсеят напрежението около властта им по изкуствен начин. Този техен опит няма да успее.

За първи път виждам толкова много хора с такава упоритост и в продължение на толкова много дни всеки път да потвърждават волята си правителството да падне. В момента единственият ход на Борисов е да си хвърли оставката и да вървим към предсрочни избори. Оставането на правителството му е проблем за цялата държава и за всички нормално мислещи граждани.“ Това заяви депутатът от ПГ на „БСП за България“ Александър Симов пред БТВ.

По думите на социалиста, едва когато оставката на Диктатора Борисов стане факт и страната ни влезе в предизборна кампания на честни избори, тогава БСП ще изложи своите идеи, с които ще се бори за доверието на българските граждани. И добави: Хората по площадите знаят, че разговорът за бъдещето на България може да започне едва когато Бойко Борисов си подаде оставката.

Депутатът обясни, че служебното правителство има една много ключова и централна задача и тя е да осигури честни избори, тъй като ГЕРБ не са в състояние да го направят.

„Не мисля, че ГЕРБ и лидерът й имат каквито и да е идеи за управлението и бъдещето на страната. За 11 години стана ясно, че единствената им идея е как да оцелеят във властта, за да продължат механизма на кражбата. След хиляди лъжи, афери и грабежи на милиарди от еврофондовете и държавния бюджет, се стигна до момент, в който единственото нещо, което могат да предложат на хората, е тяхната оставка“, заключи Симов. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *