Александра Богданска Отвърна на Удара! Даниел Отива на Съд за Обида! Виж Всички Подробности Около Сагата Тук:

Александра БогданскаСлед като дълго остана безмълвна по повод бруталните атаки на Лудия репортер, Александра Богданска заяви, че ще си търси правата в съда.

Тя е наела адвокат и той подготвя дело срещу Даниел Петканов, който буквално я размаза с интернет компромати.

„Обидите бяха много, даже прекалено много, а квалификациите са такива, че Алекс може да го осъди за много пари. Определенията ку*ва, момиче на повикване, проститутка, заработваща в чужбина и други са доста сериозни квалификации според НК и ако той не ги докаже пред съда, ще бъде одрусан със сериозна сума. Ако пък няма пари да й плати, може да се стигне и до затвор“, коментираха прависти незавидното положение на Даниел.

От неочакваната помия, която се изсипа върху нея, Богданска получи нервен срив и няколко дни престоя в психиатрия, а и сега продължава да пие силни антидепресанти. Тя не е влизала в профила си във Фейсбук от деня на скандала и непрекъснато плаче, като чете новините по медиите и гледа шаржовете, които с помощта на бившия й любим излязоха в общественото пространство.

Нито една жена не заслужава това, коментираха съпричастни към случилото се, като направиха остра забележка на Лудия репортер, че прекалява. Веднъж да изплаче мъката си е нормално, но всеки ден да занимава аудиторията със себе си и страданията си, да се гаври открито с Александр, като я нарича леко момиче със със сто различни думи – на всички им дойде малко в повече, коментират хора в мрежата.

„Не съм на повикване, сподели моделката пред Кристина Патрашкова. Харесах този мъж и се влюбих в него. Планирахме да живеем заедно. Даниел знаеше, че ще го напусна. Бях му намекнала и на другия ден ни предстоеше сериозен разговор.

Вместо това обаче той иззлобя, прерови ми телефона и се опита да ме изкара проститутка. Това няма как да му го простя. Ще си търся правата до последно. Ще се видим в съда“, зарича се Богданска

В отговор Петканов продължава да се държи неадекватно като последно пусна клип, в който е в компанията на мъже, които лапат вибратори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *