Скандално Разкритие: В ЧЕРНО МОРЕ ГАЗ НЯМА! „Тотал“ спря проучванията! Борисов Крие новината до Изборите! Виж Тук:

Борисов2В Черно море газ няма! Френската компания „Тотал“ е прекратила проучванията и е задействала процедура по изтегляне от районите на българския Черноморски шелф. Работници на „Тотал“ вече разглобяват огромната си платформа, която близо 5 месеца проучваше блока „Хан Аспарух“. Готвят се да я транспортират наобратно през Босфора – на части, защото е много голяма и не може да мине протока, издадоха хора от газовия бизнес.

А Бойко Борисов крие новината до изборите, защото в противен случай отговорността за провалените лично от него газови проекти с Русия ще се стовари върху плещите му като дамоклев меч! И тогава ГЕРБ, дори с помощта на традиционния си похват тотално да фалшифицира изборни протоколи, ще види президентското кресло само през крив макарон. Но за това по-надолу в статията!

„Стотици милиони трябва да платим на Русия за реакторите за „Белене”, каза за кой ли път Бойко Борисов.

Повод за поредното неадекватно изригване на българския премиер станаха думите на руския депутат Толстой, че Русия може да купи България, защото всичко и всички в нея се продават.

„Нас 1 300 години не са ни купили, че сега ли!“, удари се Бойко в гърдите, с което за пореден път предизвика присмеха на потребителите в социалните мрежи.

В момента псевдо-премиерът ни действа като едноличен собственик на ГЕРБ и води предизборната кампания за президент сам, без обявен кандидат, като от време на време се обляга само на вярното рамо на Цецко.

Ще се изненадате ли, ако ви кажем, че според Борисов за парите, които трябва да платим за „Белене“ е виновен Орешарски?

Няма, нали?

Точно него посочи като виновник и този път Борисов, защото бил поел разни ангажименти, които не можел да изпълни и стоварил на божествената МУ глава грижите по плащанията.

Нека припомним обаче, че АЕЦ „Белене“ беше замислена като идея още през 1980-та година, а през 90-та бе отхвърлена. После, по времето на Станишев, строителството бе договорено и започна, а още първото правителство на ГЕРБ, под натиска на САЩ, го замрази. Така че Орешарски няма нищо общо с неустойките.

Борисов не забрави и втория си враг Иван Костов, когото герберските медии плюят от сутрин до здрач.

„Заради него пък  платихме милиард и 200 милиона за американските ТЕЦ- централи „Марица“ 1 и 3 на Вашингтон. За тая абсолютно корупционна сделка…“, запени се Бащицата.

А като е корупционна, защо Борисов не я спря още с идването си на власт? Защо сега тъй жално ридае?

Много просто!

Сега идват избори и трябва да се хапе противника.

Да се размахват стари сделки, но с нови абсолютно лъжливи твърдения, да се напомня на народа колко много плаща от джоба си и да му се вменява тоталната лъжа, че всичко това е заради противниците на ГЕРБ ! А ГЕРБ, видиш ли, спасява народа и държавата от пълно затъване!

А кой ще плаща онези 16 милиарда заеми, които ГЕРБ изтегли през последните години уж за асфалт! А всъщност по-голямата част от тези пари бяха окрадени от функционерите на същата тази ГЕРБ?!?!

По този въпрос Бащицата – премиер мълчи!

Мълчи и какво става с „огромното находище“ на газ в Черно море, за което само допреди няколко месеца не спираше да плямпоти от сутрин до вечер по медиите.

Ако там наистина имаше газ, сега е моментът да се изфука и да затвори устата на опозицията, която го вини за това, че провали проекта „Южен поток“.

Да, ама не.

Газ няма и фирмата „Тотал“ напълно е преустановила търсенето.

Но това народът не трябва да го научи. Не и преди изборите!

Проамериканските медии у нас умело заметоха тази новина под килима!

А когато на Борисов му се наложи да съобщи официално, че газ няма – пак ще е виновен Орешарски! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *