Албена Вулева: Ще Фалирам Кирливата Телевизия „Евроком“!

Албена ВулеваАлбена Вулева отново се развихри и се  закани, че ще доведе  до фалит шефовете  на телевизия „Евроком“.

Устатата блондинка сипе огън и жупел срещу бившите си господари. Тя била безкрайно обидена и унижена, тъй като не само свалили предаването й  „Психодиспансер“  от ефира на кабеларката, но не й дали и договорените хонорари.

От два месеца Вулева направила пътека да си иска парите, както и обяснение защо са я махнали от ефир, но не получавала нито едното, нито другото. Те нарушили договора едностранно, а Албена е юрист и много добре знае какви са последствията от това и какво може да се случи на непредвидливите шефове.

„Очаквайте да излязат много мръсни истини за „Евроком” и  за нейните собственици! Тези истини ще станат публични с моето любезно съдействие. Ще ги осъдя позорно. Ще  ги докарам до пълен фалит! Ще извадя наяве неща, което те не знаят, че зная!

Още не съм получила парите, което те  ми дължат, но накрая ще си платят всичко  с лихвите! Ще лъснат навсякъде, защото не знаят с кого си имат работа и какво става, когато си отворя устата!“ – ядосва се  Вулева, която доскоро водеше едно от  най-гледаните предавания по кабеларката.

Вярно е, че там обиждаше много хора и изнасяше много нелицеприятни факти, но зрителите обичат това и рейтингът беше висок. Освен това водещата има бърза мисъл, пиперлив език и точен заковаващ изказ. Но на част от разобличените не им стана приятно от разкритията й и най-вероятно собствениците на телевизията бяха принудени от тях да свалят устата водеща от екран.

Преди време правозащитни организации осъдиха водещата заради позицията й срещу бежанците в България и ЕС.

https://youtu.be/IbuK3x4fWC0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *