Емануела в екстаз! Избраха я за „Секссимвол на десетилетието“!

Емануела награда1Фолкпевицата Емануела се окичи с бленуваната от всички красавици награда  „Секссимвол на десетилетието“.

Наградата е на електронното издание paparazzi.bg и конкурсът се провежда всека година. Резултатите излязоха вчера и певицата е на седмото небе от радост. Другите номинирани в същата категория бяха  нейните кипри колежки Андреа и Анелия, но не спечелиха.

„Уаууууууу, това е страхотно,  секссимвол на десетилетието! Невероятно е! Благодаря на организаторите  за високата оценка“, веднага написа зеленооката красавица  на официалната си  страницата  във Фейсбук и паралелно с това  пусна снимка на безценния  приз.  Под нея веднага се появиха поздравления и доста позитивни коментари, защото тя наистина си е хубавица.

Наградите  за чар и сексапил на популярни личности се раздават за пета година от сайта. Победителите получават само статуетка и слава, а парите от церемонията отиват за благотворителни цели. Сега красавиците ще участват в общ благотворителен търг, на който ще се  събират средства за 11 -те останали без майка деца в  село Вирове. А призьорките също ще дадат своята лепта за каузата.

https://youtu.be/zx0K3fPlSNA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *