Адв. Елена Гунчева: Дариткова усети народната любов, стиска ли му на Борисов да излезе пред президентството!

Гербаджийката Даниела Дариткова вчера усети любовта на народа. Хиляда протестиращи я блокираха в БНТ до посред нощ, а жандармерията я опази от линч с кански усилия. Друг пък гербав днес обясни как протестиращите срещу Хунтата сме терористи. Явно според ГЕРБ деградираме – от тулупи, купени с парите на Божков, сега сме изпаднали до терористи. Само защото искаме кърлежите, вкопчени във властта да се махнат.

Ми не ви щем, бе! Не ви щем! Защото сте прости, крадливи и безчестни, а ние не харесваме корумпирани изроди! Пречите ни, бе мутри! Опропастявате бъдещето на Родината ни.

Твърдите, че народът е с вас, а протестиращите са някаква малка група терористи, които си нямат друга работа и плъпнали по улиците, щото напрежението от карантината им дошло в повече. Добре, да приемем. Защо тогава вие, овластени гербаджийски мутри, не излезете на улицата да говорите с хората!?!

Защо Борисов не се весне някоя вечер пред президентството да усети отблизо народната любов и в очите да му кажат колко много го обичат? Защо след като народът е с вас, вече никъде не виждаме ваши защитници. Даже платените ви медийни апологети се разбягаха и обърнаха плочата във ваш ущърб. Остана ви само некадърната назначена администрация, изнудена да участва на онзи митинг и насилствено откарана за целта с автобуси до София? Нали спечелихте София, къде са ви избирателите!?!

Елате ни само! За мъничко! Вие нарушавате Конституцията и законите. Убихте справедливостта и хуманизма в България. Затова никой няма да ви пази, а когато ви опандизим за национално предателство, пак никой няма да скърби за вас! Дори най-облагодетелстваните от диктаторския ви режим. Впрочем те първи ви предадоха.

Българоубийци, елате… ако ви стиска!

Елена Гунчева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Хвалипръц СТРАХЛИВИЙ, къде ли не бяга по тъча, какви ли не тестове и проби не му правиха, за да не излезе и да пита младежта, която е по улиците, какво иска и защо го иска?

  2. Надявам се Кьовеши да измете цялата тази сган и да ги тикне в затвора!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *