Джена се взе за Левски! Вижте как Чалгаджийката се Изгаври с Национална Светиня! СНИМКИ:

ДженаЧалгаджийката Джена жестоко се изгаври с патриотичните чувства на българите.

Певицата не се посвени да използва историческите ни символи за собствена изгода и да плюе на всичко, което все още ни кара да се гордеем, че сме българи.

Докато вниманието на журналистите е съсредоточено в абитуриенските балове, в поскъпването на билетчето за градския транспорт, скъпото море, фалшивите храни, които заливат пазара, Джена е заета да спечели колкото се може повече пари за сватбата си и да подгрява любовта на феновете. Без да щади средства и начини.

Точно преди 2 юни – Деня на Ботев и всички загинали за свободата на България, чалгаджийката се появи на сцената със знамена с надпис „Джена, или смърт!“. Вероятно смята, че така си е направила голяма реклама и е страшно оригинална, но постъпката й всъщност е ужасно селска, нетактична и нахална, коментират потресени фенове.

Да използваш една от най-патриотичните фрази в българката история и да замениш думата „свобода“ със собственото си име, се изисква доста голяма доза самовлюбеност, загуба на връзка с действителността и пълно неуважение към държавата, в която си се родил и хората, благодарение на които си вадиш хляба.

Чалгаджийката стигнала дотам, че започнала да продава и тениски със същия надпис /виж снимката/

Джена или смъртПрисъствали на участията й са потресени от нахалството й, от поругаването на българската история и от гнусната злоупотреба с нея.

То звучи и нелепо. Какво означава „Джена, или смърт“. Че ако отидем да слушаме Преслава, ще умрем ли, питат се стреснати фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/oAS-REt89bo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *