Венета Райкова се Развежда с Тишо! Виж защо:

Венета ТишоВенета Райкова е решила да остава мома и засега никой не може да я убеди, че моминството е трудна работа.

На блондинката й писнало да демонстрира щастие и благополучие с любимия си Тишо във Фейсбук, когато истината е съвсем друга. Неверникът всъщност никак не се интересувал от нея и семейството си. Той използвал факта, че има ресторант и всяка вечер се връщал в малките часове, а понякога и рано сутринта.

Често ухаел на женски парфюм и се оправдавал, че посетителките се заливали от главата до петите и оттам идвала миризмата. Но Райков не ядяла доматите с колците и знаела, че й изневерява.

Наскоро тя призна, че Тишо не е изпълнявал съпружеските си задължения от година, но не каза истината докрай. Някои я определят като студена и сдържана, но тя просто не иска да бъде една от многото и да е с мъжа си, когато любовницата му е заета, или Тишо е в процес на издирване на нова метреса. Искала го само за себе си и не желаела да го дели с тълпите самотни самки.

Сега обаче ножът опрял до кокал, Тишо започнал да не се прибира по цели нощи и Венета му показала вратата. Това не е първата им раздяла. Преди време те бяха разделени цели две години, но Венета се смили над блудния съпруг и го прибра. Така се появи и синът им Патрик. После отношенията в двойката бяха на приливи и отливи. Най-после бившата водеща на „Горещо“ реши да сложи край на измъчения им брак.

Предпочитала да живее сама с детето, отколкото непрекъснато да я лъжат в очите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2O7HO8APN28

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *