Андреа Бреманна от Кобрата! Виж Тук:

Андреа турцияФолкпевицата Андреа е бременна! Този слух се носи като валяк из светските среди, но никой не може да каже нищо с категоричност.

Кубрат Пулев мълчи като партизанин на разпит, а любимата му избягва да се появява по прилепнали роклички и пее само на приглушена светлина.

Мълвата за бременността на певицата обикаля всички клубове, а първият повод за клюката бил, че тя започнала да отказва част от участията си под предлог, че не се чувства добре. Не излизала и с приятелски компании по заведенията и започнала да си остава все по-често вкъщи.

Папараци обаче я издебнаха на улицата на разходка с нейни близки и запечатаха на камерата доста понаедрелите й форми.

Андреа е в началото на бременността си, но е започнала да трупа килограми от хормоните. Тя и Кубрат от суеверие  ревностно пазят щастливата вест и чакат да й проличи, та чак тогава да обявят на всеослушание, че чакат наследник.

Певицата всъщност се надяваше преди това на сватба и всяка година гледаше каталозите с булченските рокли. Но Кубрат все отлагаше радостното събитие. Традицията в семейство Пулеви явно е първо да си народят няколко деца, а после да мислят за брак. Диана на Тервел е бременна с второто им отроче, но двамата още не са застанали пред олтара.

Явно с Кубрат и Андреа ще бъде същото, защото сега тя не иска да облича булчинска рокля, когато тялото й не е във форма. Но едва ли ще изчака колкото Диана и като се възстанови от раждането, ще поиска сватба, смятат нейни дружки.

Боксьора и фолкаджийката са заедно от десет години и досега не са се разделяли. Андреа не иска сватбата, за да е сигурна в любовта на Кобрата, а просто за да облече бялата рокля. Двамата са непреклонни пред решението си да запазят в тайна бременността на Андреа колкото се може по-дълго.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/CcS7rs5FK7w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *