Истината Лъсна: Бойко Борисов е Истинския Собственик на КТБ ! Виж Тук:

Борисов Вежди
Един от двамата гръмна с два милиона, познайте кой!

Много скоро смятам да затворя темата с КТБ! Да го знаете! Омръзна ми от спекулации, омръзна ми от разни писания и фантазии,  закани се Бойко Борисов!

Настоявам всичко, което е ставало вътре, да излезе бързо  на яве. Няма само с това да се занимаваме!

Да вземат там институциите да проверят всички, дето са  теглили  разни пари, как са ги теглили, защо са ги теглили…. и да си направят изводите! Да се разгледат борчовете на всички  – политици, съдии, прокурори, разни публични лица  и други, с които се занимават медиите и да се свършва. Какво е това нещо – на час по лъжичка… и медиите се хвърлят настървено!

Много е просто . Имаш влог и Сметната палата веднага може да види дали тези пари са попълнени в  техните декларации. Работа за два дни е това. Не да се влачи със седмици.

Аз съм сигурен – някой за КТБ се опита да ни вкара  в някаква схема и ние да оберем негативите.

Аз съм разпоредил Владислав Горанов – финансовия министър, да изпрати писмо до  американската компания, която разследва случая, с всички данни за нещата в КТБ.

Ако американците се съгласят, обявяваме имената и оттам, който е за прокурор – нека го разследват. Ама всеки ден да ми пишат разни небивалици и да ни вкарват в схеми, не съм съгласен. Някой иска да си направи изборите на наш гръб и спекулира с темата КТБ, сбъркал е адреса! – каза премиерът.

КОМЕНТАР НА SKANDALNO.NET:

Ааа, не е сбъркан адреса, господин Борисов! Никак даже не е!

Навсякъде в независимите сайтове се налага твърдението, че КТБ не е собственост  на Цветан Василев, а той просто е подставено лице. И не на кого да е, а на вас г-н Борисов, Пеевски и Доган!

Няма как един банкер да заплете толкова сложна схема по източване на банка, ако няма здрав партиен гръб зад себе си. Иначе отива в пандиза.

Няма как герберските общини почти до една да държат там парите си на влог. А вкупом с тях и магистратите, политиците, избрани културтрегери, слуги на властта и всякакви богоизбрани с години да смучат яки лихви от банковата пирамида КТБ. И всичко това под носа на партията-държава ГЕРБ.

Все има някой, който им е казал да го направят. Нямаше как и лично вие като премиер да изберете банката за гарант на „Южен поток“, ако не вярвахте в нея и не я бяхте проверил до девето коляно.

Просто КТБ беше пирамида. Създадена от вас пирамида – която закономерно рухна, след като бе източена.

Източена от кого?

Отговорът е ясен!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Ако някой е Забравил, БОЙКО ПЪРВИ Съобщи, Че ще има нещо да става с КТБ!!! Не мога да възпроизведа точните думи, Но беше по времето НА Премиера Орешарски!!! Съмненията, които се появиха още тогава, Сочеха Бойко Борисов за Режисьор на събитието!!!

  2. Този сайт продължава да си съчинява скандали. Съществуването ви е скандално

  3. Нищо няма да му направят за няколко милиарда! Цялата държава е сграбчил.

  4. -ДУПЕДАВЦИ, СТИГА С ТОВА-БОЙКО, ТОЙ Е РАЗБОЙКО,БЕ,ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ И…СТРАХЛИВИ,ЕТО…ПАК !? ЗАТОВА ЩЕ ВИ СЪБУЕ И ГАЩИТЕ,…ОВЦЕ СТРАХЛИВИ !! ЦАЦАРУНГЕЛА Е ШУШУМИГА,
    ИЗБРАН ОТ НЕГО, А ТЪПИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ГО ПАЗЯТ !!!

  5. Да изкарат секретните договори в КТВ за изграждането на южен поток и схемата ще стане ясна какво точно иска да прикрие правителството в момента.

  6. Боже – ЗАЩО? – Толкова ли беше трудно спец- органите да осветлят КТБ -АФЕРАТА!????? Толкова време мина , че това разследване щеше да разнищи не само Българските банки , ами и ЕВРОПЕЙСКИТЕ!!! ЗАЩО ли?????

  7. боко гадната мутра забърква всичките мазни и гнусни далавери в държавата​ и това е обществена тайна и затова трябва да е очистен иначе ще продължаваме да затъваме в тази клоака

  8. Я се съберете всички които са се исказали до сега и я разкатайте тая пущина(банка)и да се спре най после с тая афера.Какво сте се зачудили този така ,оня онака тя стана една „бития бит еб………ан”кво сте се замислили кой виновен кой не.Не е ли така?

  9. За мен тази проверка отдавна трябваше да приключи. За какви седимци става дума ? Седмиците станаха години. Нека ми платят аз ще сформирам екип и за 6 месеца ще им извърша проверката.Нищо сложно, даже е тревиално.

  10. ЖЕНИТЕ НА ГУРБЕТ,МЪЖЕТЕ ИЛИ КЛЮКИ ИЛИ ГЕЙОВЕ. МИЛИ БОЖЕ ИМА ЛИ СЕРИОЗНИ МЪЖЕ?

  11. Браво,още ли чепкате тая тема?Този сайт е безинтересен,отегкчителен,банален,ЛЪЖЛИВ и постен!Няма друго какво да пише,пишат интриги и скандали!

  12. Затова аз си държа парите в БАКБ – Българо-АМЕРИКАНСКА кредитна банка. Тя е собствиност на Цветелина Бориславова – любовницата на тиквата, разбирай негова, и докато той е на власт, банката е стабилна. Като педне, ще му мисля.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *