Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бaщaтa на убития oт Пoлфриймaн студент: БХК сa взeли Пapи, за да подкрепят Убиеца! Полфрийман е Социопат – пак ще Убие!

Най-много ме боли, че българският съд разруши усещането за справедливост. Съдът е стълб на държавността и последна инстанция за онеправданите. А без усещането за справедливост, държавата се разпада. Вярвам, че в крайна сметка Полфрийман ще бъде върнат в затвора, но съдиите, които го пуснаха нямат моралните качества да са там. Това заяви бащата на убития през 2007 г. Андрей Монов – Христо Монов.

В петък убиецът на 20-годишния студент Джок Полфрийман беше освободен предсрочно. Семейството на жертвата му внесе жалба в прокуратурата срещу освобождаването на убиеца на сина им 8 години предсрочно.

По думите на бащата на Андрей, Христо Монов, пускането на осъдения за убийството Полфрийман е нарушение на закона от страна на съдиите Калин Калапкчиев и Велислава Иванова.

„Най-абсурдното е, че тези двамата работят в българския съд. От това по-абсурдно няма. Те не вземат мнението на официална българска институция, каквато е затворническата организация, а се позовават на Хелзинския комитет – някаква си частна организация“, посочи Монов.

„Абсурдното си решение тия двама съдии са взели заради тежки зависимости, а не просто заради липса на морал“, коментира Монов пред Bulgaria ON AIR.

Според почернения баща от БХК подкрепят Полфрийман, защото им е платено за това.

„Познавам председателя на БХК Красимир Кънев от 42 години, служили сме заедно. Този човек не прави нищо, ако не му е платено“, заяви Монов.

Бащата на убития студент

Майката на убития Андрей внесе жалба за възобновяване на делото.

А бащата Христо Монов заяви, че се надява убиецът на сина му да бъде върнат в затвора. Той допълни, че иска да стане ясно как Полфрийман е убедил съда, че да го освободи от затвора.

Според бащата на убития студент затворът не е мястото, където човек се поправя, но е необходим, за да се гарантира на нормалните граждани, че престъпниците са далеч от тях, особено, когато убиецът е и доказан социопат, какъвто е Полфрийман.

„По този начин държавата ни пази да не станем жертви. Иначе, няма убиец-социопат, който да се е поправил. Просто няма“, отсече Монов.

Той допълни, че семейството не е получило кръвнина от Джок Полфрийман.

Надявам се нов съдийски състав на българския съд да отхвърли решението за освобождаването на Полфрийман, и затова ще искам възобновяване на делото. При внасянето на жалбата с искане за възобновяване на делото, съдът е длъжен да върне Полфрийман в затвора отново и по този начин да се спре определението за освобождаването му“, уточни Монов.

Въпреки това Христо Монов се опасява, че още в първия работен ден след празниците, Полфрийман може да се сдобие с паспорт и така да бъде окончателно освободен. След като българският съд пусна предумишленият убиец Джок Полфрийман от затвора, той бе настанен временно в центъра за чужденци в Бусманци, поради липса на редовни документи за самоличност.

“Българският хелзинкски комитет е платил таксите за регистрация на сдруженията на Полфрийман – смятате ли, че Красимир Кънев и хората му са го направили от самарянска мотивация?”, попита риторично Монов и допълни: “Търсете парите, те ще разкажат всичко”.

„Самарянските дела на Полфрийман, добрините, които уж бил вършил в затвора- всичко това е написано, публикувано и популяризирано от БХК. Има доказателства, че още преди 2 години БХК са платили на няколко вестника и една телевизия, за поредица от публикации и репортажи на тема: В какво добро момче се е превърнал в затвора Полфрийман и как се е поправил. В тия статии и репортажи са му приписвани фантастични заслуги и благородни постъпки, с които обаче той няма нищо общо.“, възмути се Монов. Той каза още, че застъпването и лобирането за убийци и всякакви други дегенерати е практика на председателя на БХК Красимир Кънев, който по този начин се издържа.

Председателят на БХК, Красимир Кънев

“Друг е въпросът, че социопатите не се поправят. Например, Американската психиатрична организация казва, че когато социопат-убиец се върне на свобода, той задължително ще извърши ново убийство. Преди да убие Андрей, Полфрийман е наръгал други две момчета отново по Нова година, но е бил непълнолетен и затова по документи съдебното му минало беше чисто”, каза още Монов.

„Шокиран съм и от толкова изтегленото освобождаване. В съдебната практика обикновено предсрочното освобождаване се позволява в последните 1-2 години от присъдата, но цели 8 години предсрочно е нечувана съдебна практика. Тайничко го освободиха, мръсниците така действат – заседанието е било в понеделник, а решението е оповестено в четвъртък – чакали са да дойдат екипи на австралийската телевизия, за да снимат”, допълни Монов.

“Спомням си, че когато задържаха Полфрийман за убийството на сина ми, първите му думи пред съда бяха: Моля, пуснете ме, за да си оправя прическата. Той и към момента не признава, че е убил Андрей; този човек няма съвест и съм сигурен, че ще убие пак”, твърди Монов.

„На 26.09. от 18.00 ч. на пл. „България“ ще има национален митинг, на който хиляди граждани ще излязат на протест срещу безумията в държавата“, завърши Монов. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за Бaщaтa на убития oт Пoлфриймaн студент: БХК сa взeли Пapи, за да подкрепят Убиеца! Полфрийман е Социопат – пак ще Убие!

 1. Анонименп Отговор

  25.09.2019 в 23:08

  ИЗЛИЗАЙ НАРОДЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ГАВРА С ПАМЕТТА НА НАШЕТО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ

 2. Георги Енев Отговор

  26.09.2019 в 9:23

  Остана ли нещо в България, което да не е скапано? Като се започне от образованието и здравеопазването – първото бълва неграмотници, а второто вместо да ни лекува, в повечето случаи вреди. Парите са над всичко! Плащат и излизат виШисти, стават лекари пр. „специалисти“, работят за пари, без да ги е грижа за Човека. Факт, че са търговци! Това е във всички сфери на нещастния ни живот. Опростачиха нацията, която бере гъби, вместо да помете предателите.

 3. Илиана Стоева Отговор

  26.09.2019 в 9:33

  Алчен лекар взел 57 000 лева заплата, а медицинска сестра при джипи е със заплата 400 лева. Кой ще отиде да учи за медицинска сестра 4 години? Ами всеки предпочита да учи 5, но да се дипломира лекар. Като се има предвид, че и изпитите често се взимат с оценка среден или с пари, вече и кадърните лекари се броят на пръсти. Учителите си блеят наизустените уроци, без да си хабят нервите с разглезените вкъщи ученици. Олигарсите поглъщат дребните със специално създадените за тях закони, хаосът е тотален. В резултат народът е тотално смачкан, дотолкова, че е заспал в дълбока летаргия и го е страх да се събуди, за да не умре внезапно от някой нов финансов удар. Ад, български ад!

 4. фафи Отговор

  26.09.2019 в 17:02

  Г-н Монев,престанете да хленчите като стара мома,а просто се изправете пред фактите.Господин Синът ви към момента ма събитието не е бил никакъв студент а се е изявявал като скинарче.Във въпросния ден той и приятелчетата му нападат беззащитна жена на улицата?? под погледите на бездушните минувачи единствен Полифрийман случайно минаващ от там се е застъпил за жената. Вашето синче го напада..не случайно не се представиха записи от камерите пред съда?? Или не си „“спомняте““?? Последвалата смърт на вашето отроче е вследствие самоотбрана от страна на Полифриидман.Така че а са поспрете малко и престанете да манипулирате общественноста.

  • Гошо Отговор

   26.09.2019 в 23:09

   Бе, фафи ли си, бафи ли си… и другите 2 момчета, дето е пробол същия Полфрийман с нож 2 години по-рано във Великобритания – и те ли са били скинарчета?! Просто питам, за протокола.

  • Анонимен Отговор

   08.11.2019 в 1:11

   фафи,моля те,не пиши глупости,остави не БХК,а съда да си върши законно работата!
   БХК,трябва да се изгони,ако наистина престъпват закона и нарушават законите срещу платен рушвет!

 5. Иван Отговор

  26.09.2019 в 22:56

  Има един критерий да познаеш на чия страна е истината, винаги на другата е БХК.

 6. Анонименп Отговор

  26.09.2019 в 23:21

  АЙСИКТИР БЕ ФАФИ ДАНО СЕ СЛУЧИ НА ДЕЦАТА ТИ И НА ТЕБЕ ПРОСТАК

 7. Гери Отговор

  29.09.2019 в 2:50

  Хора, Христо Монов е загубил сина си безвъзвратно и окончателно. Неговата борба в момента е за живите, застрашени от социопати като Полфрийман. Така че вместо да го критикуваме нека сме му благодарни и го подкрепим. Подкрепим ли каузата му ще защитим и себе си не само като общество, но и като индивиди. Ако ние като общество не изискваме от институциите, те започват да издевателстват над нас гражданите. И този, изживяващ се като герой, защо няма документи? Дори Андрей Монов и приятелите му наистина да са нападнали някого, не е редно да убиеш някого за да пресечеш насилието. Да предположим, че австралиецът не се беше намесил, сега Андрей и приятелите му щяха да са в затвора и може би не за убийство, а за насилие и може би всички щяха да са живи. Но този австралийски “Робин Худ” раздава улично правосъдие. Да го махат кенгурото от България и да му наложат забрана за вечни времена за влизане в България.

 8. x3m1 Отговор

  18.10.2019 в 17:00

  БХК е престъпна, терористична организация. Тя трябва да бъде забранена и ръководителите – в затвора. Независимо от това всички членуващи в нея, със съд да бъдат лишени от Българско гражданство. Омръзна ми , всякакви чужди престъпници и мекеретата им да се разпореждат в страната ми. Имам ли Българско правителство или не? И аз ли, като закриляния убиец джок, да взема правосъдието в свой ръце?

 9. Анонимен Отговор

  15.02.2020 в 15:46

  надявам се Бог да накаже всички виновници и престъпника Кънев,БХК,“Да България“ и всички останали виновници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *