Бориса окичи Андрей с Рога! Намери си здрав и як самец! Виж кой е Той:

Бориса дебела яко
Постите в леглото се отразиха лошо на Бориса и тя здраво напълня

Край на сек*уалните пости, край на задръжките! Бориса Тютюнджиева отново си има кой да я утешава в леглото!

Тя не само си намери младо гадже, но и отлетя с него на романтична почивка в Сингапур. А оттам заваляха снимки и започнаха да пълнят профила на моделката.

Близо година моделката беше заедно с Андрей Арнаудов и се глезеше с него в най-скъпарските курорти. Но внезапно реши, че това не е нейният човек и го заряза. Опосумът й угаждаше на всички прищевки, купуваше й скъпи подаръци. Но явно любовта му към алкохола се оказа по-силна от тази към нея, а моделката не обича да бъде пренебрегвана.

Бориса гаджеИ докато Андрей започна да се утешава с… която му попадне, Бориса се оттегли царствено от сцената и от интимния му живот и зачака истинския мъж, в когото ще се влюби.

Явно най-после го е намерила този господин ИСТИНСКИ, защото отново цъфти и отново излага тяло пред фотоапарата в апетитни пози.

И като казахме тяло, тя трябва да наблегне на креватните упражнения, тъй като докато беше в пости, качи над десет килограма и лицето й се окръгли като месечина, а снагата й доста се наля. В „Черешката на тортата“ Бориса показа такива яки форми, че буквално стресна феновете си.

Никой не знае кой е мъжът, пленил сърцето й, но двамата изглеждат щастливи. Те за пръв път се показват в обществото, макар и засега само със селфита. Едва ли тайната около самоличността на новото й гадже ще бъде запазена дълго. Скоро ще стане ясно кого е хванала в капана си хубавицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/MRE6dy69gMo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *