Нещо Лошо се Случва с Лицето на Бориса Тютюнджиева? Вижте Изумителната Промяна:

Бориса дебела якоБориса Тютюнджиева успя да стресне зрителите на Нова и феновете си, след като се появи в „Черешката на тортата“.

От „Къртицата“ насам тя не е имала сериозни телевизионни изяви и всички се запитаха къде отиде чаровното момиче, което само преди две години смело се катереше по скали, търкаляше се из локви кал, носеше чували с камъни и остро се защитаваше от всяка несправедливост.

На екран сега се появи една яка мома с налята снага, окръглено като месечина лице, пухкави бузи и даже двойна брадичка.

Как е успяла да качи над десет кила, чудят се зрителите, които я помнят като дисциплинирана и влюбена във фитнеса жена. Какъв модел е, рокли за бременни ли ще представя, или марка гигант? Защо се е запуснала така, какво се е случило, ведоумяват хората пред екрана.

borisa2Голямата любов между манекенката и опосума Андрей премина в пълен купон. Те непрекъснато се снимаха на почивка на далечни и екзотични дестинации и предимно край отрупана с ястия маса и чаша в ръка. Този богат живот, пълен само с празни наздравици и дегустация на вкуснотии, със сигурност се е отразил негативно върху снагата на момата. Бориса е наедряла видимо най-вече в лицето, тъй като от черните дрехи, които носи, не се виждат пораженията върху тялото й.

Всъщност Бориса изостави моделстването и е притежателка на бутик, в който разработва своя модна линия, но предимно внася маркови дрехи от Италия. Новото й амплоа и печалбите от начинанието, на което даде финансов тласък Андрей преди да се разделят, със сигурност са се отразили на физическата дисциплина на Тютюнджиева. Тя или няма време за фитнес, или я мързи. Но си личи, че липсата на физически упражнения се е отразила пагубно върху някога кръшната й фигура.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lYMvKB_OA1c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *