Деян Донков превърна Радина в Затворник!

Деян и РадинаНа стари години  Деян Донков  се е превърнал в квачка и не дава на пиленцето си Радина Кърджилова да си подаде носа от вкъщи.

Страшна параноя е обхванала бъдещия баща.  Двамата очакват след няколко месеца дете,  а актьорът  треперел нон стоп  над възлюбената си и само дето не й носел водичка и зрънца в човчицата си.

Любимата му била в затворнически режим заради грипната епидемия. Когато се връщал от работа, Деян внимателно измивал ръцете си с дезинфектант, изплаквал устата си, прибирал дрехите си в специален гардероб и не се разхождал с обувките вкъщи,  както преди. Само дето не обличал скафандър – правел го само за да  не я травмира.

Кърджилова имала пълна забрана да излиза на разходки и да пие кафе с приятелките си, за да не й лепнат някой вирус. Когато имала нужда от чист въздух, той я водел с колата извън София, за да е сигурен, че не я дебнат бацили и я карал да се навлича с няколко ката дрехи, за да не изстине.

Ангажиментите на Радина  в Театъра на армията били намалени до мининум, а отскоро тя избягвала да се появява на сцената заради вирусите в залата. Дори когато отивала до кварталното магазинче да напазарува набързо – носела маска.

Донков направо се е побъркал. Откачи на стари години – одумват го колегите му. Преди не му пукаше от нищо,  сега заради едни вируси е готов да се заключи с Радина чак до раждането, за да я предпази.

Деян обаче не се вълнува какво говорят зад гърба му. Той е лудо влюбен в половинката си и иска дете от нея. Преди две години тя направи спонтанен аборт и сега той буквално се е вманиачил от страх да не се случи същото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *