Военният Министър – Се*с Маниак! Десетки Проститутки и Любовници назначил в МО Николай Ненчев! Устройвал Оргии в Кабинета си!

ненчев1Як  се*с скандал се вихри в Министерството на отбраната, а в основата  му стои военният министър, който явно вместо да  гледа сигурността на страната, гледа под полите на любовниците си.

В момента министерството се тресе от клюки и разговори в коридорите, а Николай Ненчев тръпне за поста си и се чуди как да замаже положението, което все повече мирише на позорна оставка!!!

Изтече доста пикантна информация, че Ненчев е назначил две от любовниците си (една от които доказана проститутка-б.а.) на топли места в Министерството на отбраната, което е скандал, който може да му коства поста. Според служители във ведомството обаче списъкът с интимни партньорки на Ненчев на служба в министерството съдържал поне няколко десетки женски имена. 

Едната е Росица Русева, която беше сложена за шеф на  дружеството „Снабдяване и търговия” към МО и през нея минаваха обществените поръчки. А другата пък е актрисата Валерия Кардашевска, която е началник на политическия му кабинет.

Росица изгърмя от поста си, след като бе разкрито, че се е подвизавала и като проститутка с доказана регистрация в сайт за възрастни. Тогава Ненчев се раздели с неохота с нея, поне служебно, тъй като държеше да му е под ръка. А и докато беше на този пост и услугите й му излизаха безплатни.

Валерия Кардашевска все още стои като шеф на кабинета му и ако не разбира нищо от политика, то разбира от други неща, щом се е закотвила на пост, за заемането на който образованието от НАТФИЗ е най-безумният сертификат.

Военни пък сигнализират, че  Ненчев се възползвал не само от услугите на двете дами паралелно, но и привиквал новоназначени служителки,  които в кабинета си след работно време – най-вероятно за събеседване на четири очи, а може и по други причини. Запознати твърдят, че причините са от „другите“.

Такова чудо в министерството никога не е било. Не знаем в официална институция ли работим, или в бардак, оплакват се по-възрастни дами, които не били викани на събеседване в извънработно време.

Съпругата на Ненчев се черви от скандалите, но си кротува.  Той обаче й оставил голям апартамент в „Младост” за компенсация и за да не си отваря устата.

Двамата са разделени заради предишни негови женкарски истории, но дамата си гледа жилището и си мълчи.

Това ли е новият морал, който проповядва ГЕРБ, се питат военни, които друг път подобно чудо не са виждали.

Отговор от управляващите обаче няма!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/719wa-xvPsw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Този с присадената коса ли? Докога ще ни управляват мъжки и женски проститутки?

  2. Най успешния министър, щом може да управлява проститутки, значи може да управлява и армия …. от 1000 човека.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *