Яков Кедми: Русофобията в България е мотивирана с пари и обещания за политическото бъдеще (С ВИДЕО)

Има хора от български произход, които здраво работят да разпалват в България русофобия в полза на Запада. Правят го, защото им се плаща, а отделно са им обещани и блестящи политически кариери в лоното на евроатлантическия режим. Но виждам, че засега опитите им, въпреки богатото финансиране, западната подкрепа и личните усилия на пропагандаторите, да скарат нашите два народа – удрят на камък. Причината е че самата русофобия е противоестествена за българите, за българската култура, за българската история, за всеки българин. Русия през цялата си история не е направила нищо лошо нито на българите, нито на България. Нещо повече – руснаците искрено обичат българите. Това казва в разговор с Мартин Карбовски @MartinKarbowski Яков Кедми.

Според дипломата всички съветски и руски лидери от Ленин до Путин са допуснали грешки по отношение на Украйна. Путин е имал възможност да реши проблема с Украйна веднага след незаконния преврат – Майдана през 2014-а. Трябвало е още тогава да нахлуе с войските, за да обезпечи властта на законно избрания президент Янукович и да предизвика международен дебат по темата с опита за преврат. Но е избрал друг вариант и затова сега „и Русия, и Украйна плащат с кръв“. А НАТО и американците видяха, че планът им сработва и в момента умело се възползват:

„Никой никога нито в Америка, нито в Европа се е интересувал от интересите на Украйна и на народите, които живеят на нейната територия. По същия начин не се интересуват и от интересите на българския народ. Кой в Европа се е загрижил за благополучието на българския народ? Вие за тях не сте пълноценни европейци. Ако не разбирате, че онези на запад са расисти – лошо“

Разговорът на Мартин Карбовски с Яков Кедми може да видите тук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ajrxLDSi-rM

Яков Кедми е израелски държавник, дипломат, в периода 1992-1999 г. е ръководител на израелската специална служба „НАТИВ“. Участва във войната на Йом Кипур , където служи в един танков батальон с бъдещия израелски премиер Ехуд Барак. Заема ръководни постове в „отделът по Русия“ на израелското външно министерство. 

Източник: https://www.youtube.com/channel/UCXathLCuWe2YM3D64aJoRyw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

71 коментара

  1. IYI помоли ме кажа мнението си за македония,тревожейки са процесите там..ще го изложа по-долу в няколко поста..за да знаят това и др умни българи,които са тук…аз мисля,че за нас тя е изгубена кауза…ето защо..там има доста българи,но живеят още 6-7 малцинства..само турците са 9-10%,албанци 30-35..сърбите са много,елитът е просръбски..и ще бъде такъв..в момента на власт за пронатовци,но това е временно..но..ще почна така..имах приятел,който дълго живя в италия,беше близък с бившите премиери алдо моро,джулио андреоти,бетино кракси,със шефа на фиат джани аниели..през 1978г той среща в коридорите на ватикана своя познат кардинал агостино казароли,тогава външен м-р и разговора покрай протоколни ангажименти се завърта около това,какво и къде щяхме да сме ние българите ако княз борис не беше прел православието,а католицизма..ето и отговора на кард.казароли…

  2. приятелю..ние не можехме да предотвратим завладяването ви от турците през 1396г-бяхме слаби-в европа имаше чума,нямахме войски..но ако бяхте католици нямаше да ви оставим 5 века,щяхме да ви освободим..не можете да се сърдите,че не сме направили нищо..крал владислав ягиело през 1444г опита,католикът петър парчевич също..но в дух.план вие и църквата ви отидохте при русите..затова след 1 св.война ви отнехме македония,зап.покрайнини,егейска и одринска тракия..ако бяхте католици сега щяхте да сте империята на балканите с 15-20 милиона население и щяхте да решавате съдбата на европа…с тези думи казароли признава,че кат.запад ни отнема македония,защото сме православни,не иска голяма проруска държава на балканите и харизват македония на ЗАПАДНИТЕ православни съюзници сърбия и гърция…след 2 св.война сталин предпочете македония в състава на югославия,а не при българия-пак защото бяхме противник на ссср..и така в македония се утвърди силно сръбско влияние..извода е,че губим македония защото допускаме в геополитически план съюзи с врагове на вярата ни и духовността ни..а последните са определящи за победата или фиаското на всяка геополитическа игра..защото над всичко това стои Бог..ние сме си виновни..

    • Абе „умнико“, православието сме го взели от византийците или гърците, не от Русия, България води голяма битка да защити правото си на самостоятелна православна църква, включително и срещу фанариотите и гърцизацията на българите! Именно България е държавата извоювала право на самостоятелна православна църква и въвеждането на славянския език, като официален в църквата, тогава католиците са дрънкали на неразбираем латински, а не на италиански или някакъв друг език, който латински днес е един мъртъв език! И освен това, католицизма се ражда доста по-късно от православието и православната църква, много по-късно, векове по-късно! Католиците са имали проблем с Англия,която се е борила срещу католицизма, не без причина, а не с православието!

      • именно..взехме православието от гърците,но братя с тях не станахме,даже и под тяхно робство бяхме 200г..те искаха да ни ръководят духовно-затова беше битката за самостоятелна бг църква векове..и нашето духовенство кат разбра що за стока са се сближи духовно с руското духовенство,даже и църквата им ръководихме през опр.периоди-визирам патриарх киприан,духовния водач на киевска рус,българин,ученик на патр.евтимий..а за католицизма и неговите битки,борби,съюзи и превъплъщения не ми бръщолеви..много неща не са ти ясни приятел..вкл.и това кой ръководи католиците от зората на католицизма…те имат т.н.тайна история,за която знам нещо за разлика от теб..

      • В миналото е имало една църква – православната, от нея произхождат останалите религиозни разклонения и църкви.

  3. Ясновидец,
    Разделяй и владей.
    Всичко идва от двуглавия змей- който привидно във ВСВ е в блок с Русия, а задкулисно играе срещу нея и нас. Да разпарчатосат и заграбят. Целта им да прережат пъпната връв и да ни унищожат е поне от пети век.
    Биполярния алкохолик с пурата искаше да изравни София със земята и да я превърне в руини.
    Що се отнася до Кедми- не му вярвам. Сред истините изрече поне две лъжи- по езика на тялото му се четат, ти също би трябвало да си го регистрирал.
    Не вярвам и на другия. Имам си собствен индикатор, който свети като аларма.
    Но това е дълга тема.
    За Македония имам абстрактно мнение, което не се основава на факти, затова няма да го кажа- засега.

    • Кедми казва истини, колкото и да не му вярваме.
      За разлика от сорсоидното продажно копеленце карбовски, който е готов да целува всеки г@з и да продава българският народ.

      • Може би прочети по- добре какво написах. Че сред истините вмъкна две лъжи. Да, казва истина.
        Запомни го, защото може би много скоро ще ви кажа кои са двете лъжи.
        Дано греша- ама надали.
        За втория хлъзгав охлюв- без коментар.

  4. Благодаря за коментара, винаги ми е интересно мнението и “виждането” на любимите съфорумници в скандално.

  5. За православието- появиха се данни, че княз Кубрат е кръстен в православната християнска вяра. А над символа IYI на розетата от Плиска има християнски кръст. Ако се поразровиш откога датира- ще се пообъркаш.
    Историята ни е напълно фалшифицирана.
    Генетични изследвания доказаха, че българите имаме над 84% тракийски гени.
    Няма прабългари.
    Има българин=славянин.
    Майкрософт има компютърна игра, в която някакви зли варвари прабългари дошли и изгонили славяните. Това е подготовка за отнемане на родината ни и лъжа.
    Изкараха и лъжи за генетични изследвания, които доказали, че сме “прабългари”
    Сега събираш ли пъзела.

  6. Ясновидецо и аз смятам македонската област за загубена кауза.
    IYI, не само Кубрат имаме и други царе християни. Българите са Траки, а до колкото съм чел, славените са малко тракийско племе.
    Великото славянство е измислено в Русия, за да ни фалшифицират и откраднат историята.
    По същата схема крадат от българската история и гърци и турци и румъноиди и сърби и македонци…..

    • Бълг-АР= славен човек= титла= славянин= духовно извисен, създаден по божий образ и подобие(АР е огледално на РА- Бог).
      Тъпото е, че много наши сънАРодници, са хипнотизирани, не вярват и плюят бългАРщината, още по-зле- повярвали са в сребролюбието и са продали душите си на дявола.
      Затова “не хвърляйте перли на прасетата”, повярвайте и действайте- Той си знае работата.
      Зърното ще се отсее от плявата.

  7. Яков Кедми е добър събеседеник, симпатяга, да е жив и здрав!

  8. именно..взехме православието от гърците,но братя с тях не станахме,даже и под тяхно робство бяхме 200г..те искаха да ни ръководят духовно-затова беше битката за самостоятелна бг църква векове..и нашето духовенство кат разбра що за стока са се сближи духовно с руското духовенство,даже и църквата им ръководихме през опр.периоди-визирам патриарх киприан,духовния водач на киевска рус,българин,ученик на патр.евтимий..а за католицизма и неговите битки,борби,съюзи и превъплъщения не ми бръщолеви..много неща не са ти ясни приятел..вкл.и това кой ръководи католиците от зората на католицизма…те имат т.н.тайна история,за която знам нещо за разлика от теб..

    • Нищо не сме взимали от гърците, щото в 1-ви век гърците са изчезнали като народност. По-скоро някакви арабски пришълци са ни краднали тракийската история. Първата християнка е кръстена в Пловдив в Марица и апостолите са били по нашите земи 1000 г. преди гръцкия парламент да нарече държавицата си гърция. В българските територии е имало православни преди източно римските манафи да се покръстят.

      • честно казано не зная нищо по този въпрос..пък и в историята ни има бели петна..не съм привърженик или симпатизант на католицизма-обратното е-но съм сигурен,че Бог ако беше отредил да сме католици,нямаше 5 века да сме под турско и сега щяхме да сме в др.граници и мощна голяма държава..но Бог е решил друго..а затова,че не сме многобройни и силни сме си виновни първо ние-и след това неприятелите ни..

      • Така е съгласен съм, с изключение, че не сме малобройни, а това ни се втълпява. По-скоро повечето държави около нас живеят главно българи, които мразят българите и България.
        За мен католицизма си е сатанинска секта.
        Не са бели петната, а изкуствено избелвани, за да бъдем заличени.

  9. IYI,всичко написано от вас, е най достоверно!!! Живея в Италия!Няма по зомбиран народ от тях,благодарение на католическата вяра!Фалш и лицемерие!Обиколила съм почти всички континенти!Няма по велика държава от Русия!!! Москва,Сан Петербург-неописуемо!трябва да се види!Нюйорк-небостъргачи,мръсотия, цигания и т.н.и т.н.Да живее християнското семейство и БЪЛГАРИЯ!Надявам се скоро да се завърна в РОДИНАТА!!! А тези,който ни прокудиха, извън страната,да ги видим зад решетките!!!

    • Благодаря, италианците са наши хора. Ако вътрешно усещате- връщайте се. Западна Европа върви към бездната. Харесвам италианците и испанците- като нас са и са тръгнали от нас. Имах възможността да видя и пообиколя- няма по-хубаво от България. За мен. Дърво без корен не може да оцелее. Опитах да върна мои роднини от Холандия и Германия- не ме разбират. Оттам нататък не е моя работа.
      За Русия- пребиваването ми там като усещане не мога да сравня с друго. Имам база за сравнение.
      Слушайте сърцето- то ви е ветропоказател.
      България има нужда от Българи. Тук.
      Трудно ще е. Вярвам, че е възможно.

    • пожелавам ти го..но трябва да знаеш,че италианците са наши братовчеди,макар,че са доста омешени като нас..фундамента на народа им,племето пеласги пристига на апенините с лодки от мала азия,пеласгите са братовчеди на троянците,които са доказано тракийско племе-а траките са фундамента на нашия народ..говорил съм с италиански историци-те смятат също,че 4 милиона италианци от ю.италия са наследници на прабългарите,на хан алцек и населяват най-вече обл.молизе с център кампобассо..а за католиците ще кажа само,че имам приятел свещеник италианец,който се отказа от католицизма и прие православието..продаде всичко и построи православен храм в молизе..пратих му малко пари за строежа,осветих му икони и му ги пратих..той е отвратен от лицемерието,фалша и алчността на кат.църква..

      • Братко, може да ти звучи надменно- в цяла Европа са нашите наследници- тракийски.
        За да бъда още по- брутална- индианците в двете Америки също произхождат от предците ни- траките. Има доказателства- мога да ти ги изпратя, ако искаш.
        Никой от тези народи не иска войни и насилие. Има само един змей- който според мен е с нечовешки произход. Само той иска болка, войни, насилие.
        Този змей се нарича хазар- юдей- хабад.
        Пословично известен с жесттокостта и насилието си над човешкия род

  10. Някой “случайно” има ли идея къде се планира да бъде разчистена една райска територия за израел 2.0, каква е връзката й с доказания български ген в рода на Христос, с библията- в която се тълкува назарянин- от Назарет. Което не е вярно.
    Назарянин означава друго.
    Дадох ви няколко жокера- на една бръщолевеща глупости сънАРодничка.
    Ако ви го изтреса наведнъж- ще предизвикам когнитивен дисонанс.

  11. Спрете да вярвате в лъжепророци и демони!
    Дънов е обучен във ФАЩ. Ванга, Слава, Влайчо и сие- това е сила от дявола!
    Секти! Осъзнато- или не!
    Има само един Учител- никой Дънов, сектант, обучен във ФАЩ, няма право да се самопровъзгласява за учител!
    Секти!

    • Всички са проводници на дявола.
      Демоните са невидими за човешкото око- камерите на смартфоните ви ги регистрират. Снимайте и гледайте.
      Антропософията и дънов сектата, обучен във ФАЩ, идиота Щайнер, цялата психология от рода на изрода нацист Ницше, с малки изключения Юнг, плюс измисления будизъм, ню-ейдж секти и сие- заврете си я където си знаете.
      Нямате връзка с реалността, нито с Бог.
      Секти- създадени да унищожат Христос и християнството.
      Кога ще ви светне, християни?!
      Край с известната ви психология- лъжа!
      Цялата известна ви психология от лъжеучебниците им противоречи на Христос и е лъжа! Почти цялата.

    • То дънов дори след завръщането си от краварската територия едва ли не се е самообявил за преродения Исус.
      И аз на лъжепророци не вярвам и на хора роб не ставам!

      • Дънов е сектант, обучен във секта във ФАЩ.
        На всичкото отгоре се е самопръвъзгласил се за учител.
        Опитай да кажеш нещо срещу сектата му- ще те убият с камъни.
        Когато бях в Рила- местните хора ме предупредиха- не пий вода от извора.
        Проучи го- сектант. Обучен във ФАЩ.
        Христос ни е предупредил- само аз съм ви учител: появява се тоя сектант- самопровъзгласил се за учител.

  12. Понеже пак много се ядосах- Кедми излъга за две неща: първо, че сме дошли от Урал.
    Второ- какви ги е вършил тук през 89.
    Невярващите- изгледайте отново видеото и му вижте реакциите.
    Честито на печелившите- за израел 2.0!
    Тук ще бъде. Вас ще ви прочистят.
    Тъкмо ще го съгласуват с библията за идните поколения.
    Сега схванахте ли, или да го обяснявам пак.
    За олигофрените- има такъв план!
    Сега му благодарете и му се възхищавайте- много добре е запознат. Тоя… да не кажа какъв. Мръсен ***еин.

    • И други неща излъга, но мисълта ми в горния пост беше, че каза и доста истини.
      Иначе за чифутското царство 2.0 или звезден ерусалим съм чел, но не ми се вярва да им се получи баш тука. Разни НПО-та дори плащаха на историци да ни обясняват, че България била първото място на чифутското развъждане и едва ли не трябва да им я освободим-върнем. Нема да стане, да си стоят там, за да има кой да шибат шофьорите на камили.

      • Точно това е пъзелът и идеята- да ни убедят, че сме някви прабългари, дошли от някъде си. И че нямаме право над България!
        Което е пълна лъжа!
        От тук сме тръгнали. Винаги сме били тук! От траките. България е нашата Родина! Те фалшифицират историята- за да ни изгонят от земите ни. От Рая. Имат си план.
        Не вярвайте никога на шибан ев**ин! Никога!
        Включая на двамата хлъзгави охлюви!
        Карбовски е хлъзгаво и продажно, много продажно комплексирано л@йно.

      • Аз като един незавършил историк, което си ми остана хоби съм се опитвал с доказателства на познати поне да отворя очите , но който не иска да бъде събуждан вече предпочитам да го оставя да си спи.

  13. Да ви причиня когнитивен дисонанс:
    Твърдението ми е в теорията на конспирациите:
    Има доказателства за българския ген на рода на Христос. Според някои източници родното му място е край Ямбол. Не е роден в плевня.
    Роден е в знатен род.
    В библията се говори за Христос назярянина- от там тълкуванието, че е от Назарет. Само че думата назарянин означава просветен, учител.
    Има объркващи данни за православието на предците ни- князе.
    Има данни, че потопът е бил в Черно море.
    Има много въпросителни- май нищо не знаем.
    Има яко много лъжи за Христос и християнството!

    • Виж за Христос не знам, тъй като макар и вярващ християнин, няма как да знае човек всичко. Но има доста факти, че потопа е в Черно Море. Има и доста факти, че сме християни по нашите земи от 3 век …….. и изведнъж ставаме християни при Борис.

  14. Някой “случайно” да е чувал за тракийския император Атила? Произхождащ не от хуни азиатци, а от тракийското племе хун- ну.
    Атила бил най- великия император в историята. Бил владетел- справедлив- на света.
    Бил скромен- гостите му се хранели обилно в златни съдове- а той- скромно- в дървени.
    Бил толкова справедлив, че по негово време всички народи просперирали.
    С изключение на един- хазарския. Който той наказал- да го няма и да няма земя. Защото бил мръсен, жесток, подъл и крадял бебетата на славяните- за жертвоприношения и жестокости.
    Тези болни изроди се заклели да му отмъстят- започнали да подкупват царствата, накрая подкупили жена, която да отрови Атила.
    Създали съзаклятие помежду си да изтребят неговия род- Дуло.
    Това се превърнало в тяхна болна шизофренична фикс- идея.
    Атила бил от балканско(българско) тракийско потекло. Най- великият император в историята.
    Сега разбрахте ли?!

  15. ТУКА ИМА ДОБРА ДИСКУСИЯ, НЕ ВСИЧКИ СА ОТ НАШИТЕ, НА ЯКА ПРОЧЕТАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ МОГАТ ДА СЕ ДОУЧАТ …

    ЕДИН ПИШЕ ЗА СЛАВЯНИ, ИМАЛО Е НЯКАКВО ПЛЕМЕ В ДНЕШНА УКРАЙНА И ОТ ТАМ ИДВАТ ХУЛИТЕ СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО !

    ЩЕ ОТВОРЯ ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА ДРУГАРЯТ ТУР ХАЕРДАЛ ОТ „КОН ТИКИ“, АКО ПОМНИТЕ ЗА МОРСКИТЕ МУ ИЗСЛЕДВАНИЯ, ПОСЛЕДНИТЕ МУ ИЗСЛЕДВАНИЯ ОКОЛО АЗОВСКО МОРЕ ДОКАЗВАШЕ, ЧЕ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА СА ТРЪГНАЛИ НА ЗАПАД ПРЕД ДАНИЯ И СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ В СКАНДИНАВИЯ И СА ИМАЛИ ЕДИН БОГ „ОДЕН“, НЕЩО КАТО БОГ НА НЯКОГАШНИТЕ ПРА-БЪЛГАРИ ….

    ОСНОВНОТО КОЕТО ЗАБРЯВЯТ ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРИ, КОЙТО ОМАЛОВАЖАВАТ ИСТОРИЯТА НА ДВИЖЕНИЕТО НА ДРЕВНИТЕ ПЛЕМЕНА И НАРОДИ – ЕТНОСИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЕЯТ, ЧЕ ПРА-БЪЛГАРИТЕ, КОЙТО СА СЕ РАЗСЕЛИИЛИ ПОЧТИ ПО ЦЯЛА ЕВРОПА СА СЪЗДАЛИ ПЪРВОМ ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИ ПРЕТОПЕНИ СЪС ТРАКИИСКИТЕ ПЛЕМЕНА И ТЕЗИ ОТ МИЗИЯ И СЕВЕРО-ЗАПАДНАЛИТЕ „ТРИ-е-БАЛИ“, КОЙТО НЕ СЕ ПОКОРЕНИ ОТ ДРУГАРЯТ АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ НАРЕЧЕН ОЩЕ МАКЕДОНСКИ, НЕ ЗНАЯ ЗАЩО ГО ВОДЯТ ТАКА И СЪМ ГО УЧИЛ ТАКА, А НА ПАМЕТНИКА В СОЛУН ПИШЕ „ВЕЛИКИ“ НЕ МАКЕ-ДОСКИ – КАЗАК …

    ТЕЗИ ПРАБЪЛГАРИ-ТЕ СА СЕ ПОСЕЛИЛИ МНОГО ПО-РАНО ОТ ИДВАНЕТО НА ДРУГАРЯТ АСПАРУХ И ПОДПИСВАНЕТО НА МИРНИЯ ДОГОВОР С ВИЗАНТИОН … ПОСЛЕ СТАНАЛ КЕСАР НА ВИЗАНТИЯ ВТОРИЯ ЧОВЕК СЛЕД ИМПЕРАТОРА , А ПРЕДИ НЕГО БАЩА МУ КУБРАТ, КОЙТО Е ЖИВЯЛ В КОНСТАНТИНОПОЛ ПОКРЪСТИЛИ ПО РАНО И СЕ ВЪРНАЛ В КИЕВ КЪДЕТО РАЗДЕЛИЛ ДЪРЖАВАТА НА ЧЕТИРИ И СЪЩЕСТВУВА ЕДНА ДРУГА БЪЛГАРИЯ НА ДРУГАРЯТ ПУТИН ОТ КАСПИИСКО МОРЕ ДО СЕВЕРНИЯ ЛЕДОВИД ОКЕАН СЪС СТОЛИЦА КАЗАН ИЛИ ГОРКИ АКО ВСЕ ОЩЕ ПОМНЯ ….

    ТА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЕ СЪЗДАВА С ЕДНА ТАНКОВА РОТА ОТ 15 000 ТАНКОВЕ „НА КОНЯХ“ ПРИСТИГНАЛИ В БУЛГАРИСТАН И КАЗАЛИ ТУКА ЩЕ ВЕКУВАМЕ … А МНОГО ПРЕДИ ТОВА НЯКЪДЕ ПРЕДИ 150 ГОДИНИ ТИЯ СЪЩИТЕ ТАТАРО-ДОНСКИ КАЗАЦИ ПО ПРИКАЗКИ НА НОВО-СЕВЕРО-ЗАПАДНИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ГРЪЦКА МАКЕДОНИЯ, КОЯТО Я ПРИЗНАХА НА ПОЛОВИНА НИ КАЖАТ, ЧЕ СМЕ ТАКИВА, А ТЕ СА ОТ СЪЩОТО КОТИЛО ЖИВЕЛИ В СЯНКАТА НА СТОЛЕТИЯТА … ТА ИМА ЕДНИ ДРУГИ ИСТОРИИ, ЧЕ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ПРА-БЪЛГАРИ СА ЗАЩИТАВАЛИ И ЗАПАДНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ, ТАМ ПАПИТЕ ИМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ТЕЗИ СЛАВНИ БИТКИ, ПРЕДИ ДА СА СЕ ПОСЕЛИЛИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ И ОЩЕ ТОГАВА СА СЕ ПОСАДИЛИ В ИСТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ И ТАЗИ ОБЛАСТ СЕ ЮГО-ЗАПАДНА ТРАКИЯ, … КОЯТО СЕГА Я КАЛЕСВАТ СЛЕД СРЪБСКА МАКЕДОНИЯ …

    ТА НА ДРУГАРЯТ КУБРАТ ГРОБА ГО ИЗРОВИХА НОВИТЕ ФАШИСТИ НА УКРАЙНА ЗАЩОТО ИСКАТ ДА СЕ ХАЗАРИ ОТ НОВ ТИП ….

    НЕКА МЕ ИЗВИНИ КАДМИ ИМАМ ЗА СЕГА ДОБРИ ЧЕВСТВА КЪМ НЕГО НО НЯКОЙ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ СЕ МЪЧАТ ДА РАЗРУШАТ ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА РУСИЯ И ДА Я ЗАВЗЕМАТ…

    ДРУГАРЯТ ПУТИН Е ПРЕСМЕТНАЛ !

    ТАКИВА ПРИКАЗКИ СЕ ПРИКАЗВАХА ОТ ДРУГАРКАТА МАДЕЛЕН ОЛБРАЙТ КОЯТО ПЛАЧЕШЕ ЗА БАЙКАЛСКОТО МОРЕ, ЧЕ ИМАЛО ТАМ МНОГО ДОБРА ВОДА ЗА ПИЕНЕ И БИЛО РУСКО … И ДРУГАТА ЧЕРНА ВЪНШНА МИНИСТЪРКА ПЛАЧЕШЕ И МНОГО ПЛАЧАТ СРЕЩУ РУСИЯ, КАТО ВЪЛЦИ НА МЕСЕЧИНА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА Я РАЗРЪФАТ С ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ВЕЧЕ НЯКОЛКО СТОЛЕТИЯ , ЗАЩОТО РУСКАТА МЕЧКА НЕ СПИ ПРЕЗ ЗИМАТА И ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ УКРАЙНА ДО ПОЛША ….

    ЩЕ ЩЕ ИСПРАВЯТ ТЕЗИ РУСНАЦИ ТОВА ИМ Е СИЛАТА, КОГАТО ЧУЯТ ПЕСЕНТА „СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ“ … И ЩЕ ПОМЕТАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КУРВИ ОТ НАТО И ВСИТЕ БАЗИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И В ПРЕДАТЕЛСКА БЪЛГАРИЯ…

    ПРОЧЕТОХ КАДМИ КАКВО Е НАПИСАЛ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОСЕРКОВЦИ, ИСТИНА ПИШЕ И ТЕЗИ ВСИЧКИ НАРОДНИ ДУПЕТИЯ И РАЗНА ДРУГА ИЗМЕТ СА СЕ УЧИЛИ В РУСИЯ … НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА БЪЛГАРСКА И РУСКА И СЕГА НЕ МОГАТ ДА БЪДЕТ ПОНЕ НЕУТРАЛНИ СРЕЩУ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ СИ ….!

    АЗ СЪМ СЪДЕН ЗА ФАШИСТ, ЧЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ МИРНИТЕ ДОГОВОРИ МЕЖДУ СССР И САЩ“ И МНОГО ДРУГИ, А КОПИЛЕТАТА СА Е УЧИЛИ НА ДЪРЖАВНИ ИЗДРЪЖКИ И НЕ СА СЕ НАУЧИЛИ НА КОМУНИЗЪМ …

    ТРЯБВА ЧЕТЕНЕ И ПОВТАРЯНЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ !

    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
    12 .01.2023 – ВРАЦА БУЛГАРИСТАН ПАЛАНКА ОТ ЕВРО-ПЕЙ-СКИ-ТЕ ЩАТИ НА УНИОНА И ТОЙ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ , КАКТО ВСИЧКИ ИМПЕРИИ НА ЗАПАД

    • А градът, управляван от македонския Александър е до рупите, в бг, има хидрофобна изолация и т.н.
      Нарича се Хераклея Синтика- препоръчвам ти да го посетиш:)

  16. ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ, ЧЕТОХ НО НЕ МОГА ДА СМОГНА НА ВСЯКЪДЕ !
    БЛАГОДАРЯ !

    ЗНАЯ ЗА РОДНИЯ ГРАД НА ФИЛИП МАКЕДОНСКИ, КЪДЕ Е БЛИЗО ДО ХАЛКАДИКИ, ТА ТОЙ ПИШЕ ПИСМО НА АРИСНТОТЕЛОС : „РОДИХ СИН, РАДЕСТЕН СЪМ ТИ ДА МУ БЪДЕШ УЧИТЕЛ“ СЛЕД ТОВА ПИСМО ХАРАТА СЕ ВЪРНАЛИ ОТ ГОРИТЕ И ГРАДЪТ ПАК СТАНАЛ ВЕСЕЛ ОКОЛО 500 ЧОВЕКА, НО НА ВРЕМЕТО ТОЛКОВА Е ГОЛЯМ ГРАД С ОБУЧИНИ ВОЙНИ ДЕСЕТ СА НУЖНИ ДА ПРЕВЗЕМАТ ФИЛИПОПОЛИС КОЙТО СА НАРЕКЛИ И СЕГА ГЪРЦИТЕ СИ МЕЧТАЯТ ЗА ПЛОВ-ДИВСКО ДА БЪДЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ …

    РАЗУМЕШ ЛИ ЗАЩО ПРИЗНАХА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, А ТЯ И СЕВЕРО-ЗАПАДНА, А ПОД НЕЯ НЯМА ЦИГАНИ, САМО В СРЪБКА МАКЕДИНИЯ ИМА ЦИГАНИ ОТ АЛБАНИЯ, КОСОВО, СЪРМИЯ НО НЕ И ОТ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ !

    ПО ДОЛНАТА МАКЕ-ДОНИЯ Е ГРЦКА С ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИТЕ, НО ЗА ТОВА НЕ СЕ ПРИКАЗВА, ДРУГАРЮТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ Е ОТ КУКУШ ГРЪЦКО …

    НЕЩО ДРУГО ЗА ЗАМИСЪЛ, ЗАЩО ВАСИИЛИ ВТОРИ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРО-УБИЕ;, А НЕ МАКЕВОНО-УБИИЦ .. ТОВА КАТО МАЛКА ЗАГАДКА С НЯКОЛКО НЕИЗВЕСТНИ ЗА МИСЛЕНЕ !

    С ДОБРИ ЧУВСТВА – СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ

  17. Защото Василий втори е българоубиец.
    Знаете ли, че след като колонизаторите-“цивилизатори” на индианците ги научили да тъкат- индианците започнали да вплитат български шивици?
    Тема за размисъл…

  18. русия искат да я завземат с една единствена цел-ресурсите й..просто земята идва в цикъл при който тези люде и държави с ресурси ще оцелеят-останалите-ще бъдат заличени от картата..от този ъгъл погледнато цялата световна политика се върти единствено и само на основата на един фундамент,който определя всички останали политики-битката,войната за ресурсите на русия..защото тя има неизчерпаеми богатства от редки метали,които стоят в основата на новите технологии,вкл.космическите технологии и може като ги развие, първа да завземе космоса-а това значи и да бъде властелин на земята..с това запада не може да се примири..

    • Съгласен съм с теб, но го има и сатанинският момент по заличаването на православните.
      Как иначе все така се случва, че нас избиват и то без да нападаме чужди държави и народи. Ние воюваме единствено, когато браним нашето.

  19. “Често се чуват съмнения дали Атила произлиза от династическия български род Дуло, но от писмени източници знаем, че Ирник (синът на Атила) е точно от рода Дуло, така че не би трябвало да има съмнения за бащата.”

    FuckEu, прочетох статията.
    Въпросът е как да бъде убеден комплексирания български народ на какви велики владетели е наследник.
    Втората ми дилема е- че може би не трябва, а по- добре да бъде оставен да изчезне.
    С това дилемата ми приключи.

    • Не е нужно да убеждаваш който и да е.
      Да повярват само хората, които искат, пак ще е нещо, отколкото изтритата ни и скривана история.

  20. Не очаквах Кедми да събуди такъв вулкан. Генетиката не потвърждава вашите твърдения, а тя е точна наука. Сега много упорито се събират генетични данни, но понеже е платено, ние малко оставаме в страни. Интересното обаче е, че примерно Коените, които смятат себе си за най-чистите евреи в голямата си част не са от семитската хаплогрупа Y, а от някоя подгрупа на R1a. Има един много сладкодумен „генеалог“, професор Кльосов, който е написал книга по тази тема, защото те са поискали да направи разширени изследвания. Също има друга книга и за хазарите. Знаете може би, че еврейството се предава по женска линия. Съответно Кедми или сватанакът му, който е от България, може да се окаже нечий трети или четвърти братовчед, а може и по-близък. Y хромозомата, божественият паспорт на мъжете, се предава от баща на син 1 към 1.

    Това беше малко лирическо отклонение. Вие обаче „вярващите“ във величието на българите, което аз лично не отричам, изпадате в позицията на укрите. Техният национализъм се храни със същата храна. Интересното е, че и македонският национализъм търси божественост, само че македонска. Значи или ни хранят с една и съща трева или това са все частите на един и същ народ, които са хванали скъсаните краища на едно и също въже. Кльосов смята, че расовата принадлежност не е критерий, понеже за нея отговаря жената и ако в семейството има няколко „дръпнати“ съпруги поред, скоро всички ще са от жълтата раса и обратното съответно. В райони, където допирът е близък, това си е съвсем възможно. Историята е важна, за да не повтаряш грешките, но да тръгнеш гърбом към бъдещето, вперил поглед в миналото е глупаво.

    • Българите няма нужда да са националисти, защото си имат истинска и славна история и като държава и като народ.
      Колкото до генетиката, тепърва ще слушаш вицове как сме се пръкнали тюрки и сме пришълци на балканите, което ще радва твоите сорсоидни господари. Те обичат мантрите, с които ни съветват да забравим миналото. Макар че част от наричащите се гърци в момента, май наистина са с чифутско-арабска кръв. Но болшинството са българи и албанци.

      • Почети малко бе недоучил историко, с монархистки виждания, не хвърляй словата като камъни! В България сродни с руснаците са около 20% от мъжете, сродни със запада или с тюрките са също по толкова. Древни като босненците са още толкова, а другите са средиземноморци, семити, индийци (циганите). Същото разпределение е и в Румъния. Регионално също не е еднакво. Разликата е в езиците. Недей започва веднага с лозунгите и знамената!

      • Ми какви да са в румъния, като 73% са си чисти българи?
        Ти знаеш ли до кога пишеха и говореха румънците на български?
        Не знаеш ли че в босна са забегнали много българи от сектата на богомилите?
        Знаеш ли колко народности живеят в Русия?
        Няма друг начин да ти се каже, че генетичните изследвания се манипулират в полза на западните ти господари.
        Не смятам че е нужно да сме на едно мнение, но разговорите с теб ми се струва безсмислени.Типична черна на сорсоидна проститутка, която щом не се на нейното мнение , започва да бълва обиди и епитети.

      • Исках да му го кажа, но ти ме изпревари:)

      • Не аз, вие сте йезуити не търсещи истината, събрали сте се тук като секта и си душите пръдните. Слепци!

      • Така така, всеки несъгласен със сорсоида е враг на народа и трябва да бъде пратен в сибир или най-малко белене, като преди това солидно е понесъл обидите ……

        Ваксината иване, да не забравиш?

    • Ето ти малко точна генетична наука:

      Както се установи и от генетичните изследвания, най-преобладаващият ген в българската народност е тази на траките. Проф. д-р Иво Кременски отбелязва: „Българите са сред най-старите народи в Европа. В голямо европейско проучване бе открит един генетичен маркер, който тръгва от Балканите. Наричаме го ЕМ78-алфа и той се оказа на възраст 7800 години. Тези научни данни бяха потвърдени от археолозите ни. Те откриха край Враца човешки кости, датирани на 7000 години. “ Неща, които в ИЗ „Корени” открихме чрез сведения от различни други науки. Всички те се допълват по един или друг начин.

      „Около 60 % гените на българите по-мъжка линия са европейски – а именно 20 % са от средиземноморските хаплогрупи и 24 % са директен уникален ген – ЕМ78, с корени от балканите на възраст 7800 години.” [29]

      „40% от днешните българи принадлежат към хаплогрупите E-V13 и I-M423, които най-вероятно са възникнали в нашата Прародина на Балканите и оттук са били разпространени в цяла Европа от нашите предци при тяхната демографска експанзия след овладяването на земеделието.

      […]

      Установихме, че генетичният фонд на Y-хромозомата у съвременните българи се представлява предимно от западно-евразийски хаплогрупи (около 40% принадлежат към хаплогрупите E-V13 и I-M423 и 20% – към R-M17 ). Хаплогрупите, разпространени в Близкия изток (J и G) и в Югозападна Азия (R-L23 *), се срещат в честоти съответно от 19% и 5%. Хаплогрупите C, N и Q, характерни за алтайски и централноазиатски тюркски популации, се срещат в пренебрежима честота от само 1.5%. […]

      * R-L23 се среща в Източна България от края на ледниковия период;
      * Хаплогрупа E-V13 има мезолитна (ок. 10 000 г. пр. Хр., б.м.) възраст в България, откъдето се разпространява…(Веднага можем да посочим, че това е хаплогрупата на атлантите от Ману – б.К.К.)
      * Хаплогрупа J-M241 вероятно отразява неолитната експанзия в западна посока на най-ранните земеделски общества по Черноморието. Като цяло, в светлината на последните исторически изследвания, които показват значителен прабългарски генетичен принос в съвременните българи, нашите данни показват, че общо наследство по мъжка линия между прабългарите и алтайски/централноазиатски тюркскоезични групи или не е съществувало, или е било пренебрежимо малко.“ [30]

      • Този начин на „аргументация“ се нарича просто позоваване на авторитет. Това обикновено изключва индивидуално мислене, но не е достатъчно доказателство.
        Това че си прочел нещо, създаващо групово мислене, всъщност е НЕмислене и просто се съгласяваш с авторитета на някой с купена титла, чиято цел е заличаването на българите.
        Няма как да прескочиш от първи клас в 12-ти, като преписваш мислите на друг.
        Гледай да не изтървеш бустера си, че там едни учени казаха, че след 8 игла, ставаш безсмъртен.

      • Сорри, този пост грешно съм го пуснал след твоето мнение. Надявам се разбра, че е за либералното човече, чието мнение е главно за да обърка колкото се може повече главите на читавите българи и да ги превърне в себеподобни мисловни пигмеи.

  21. Иване, още малко:
    Специално за теб:

    ТРАКИ И БЪЛГАРИ –

    ДЪРЖАВООСНОВАТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА И

    КУЛТУРОНОСИТЕЛИТЕ ИЗ СВЕТА

    Знаете ли, че българите са най-древният народ и един от двата избрани народа на земята?
    Знаете ли, че българите са народът, който е пряк наследник на Атлантида?
    Знаете ли, че „Ведите”, „Махабхарата”, Зенд Авеста”, каноничните будистки текстове и много други свещени книги са българско дело?
    Знаете ли, че българите са създали Елам, Мохенджо-Даро, Харапа и културата Хун-ну?
    Знаете ли, че българите са създали Шумер и културата на ариите?
    Знаете ли, че българите са дали културите на големите индиански племена и са обявени от индианците за бели богове?
    Знаете ли, че българите дават култура на Япония, Китай и Индия?
    Знаете ли, че българите създават Крито-Минойската култура и Египет на фараоните?
    Знаете ли, че Орфей, Буда, Заратустра, Залмоксис, Декеней, Буребиста, Гилгамеш и много други древни велики посветени са с български корени?
    Знаете ли, че генетичната линия на рода на Христос е българска?
    Знаете ли, че тюрки, монголи, татари, както и европейските народи имат обща родова връзка единствено през българите?
    Знаете ли, че научните познания, които са ползвали българите в древните времена, в много случаи са били по-големи от днешните?

    • Това не го отричам, но и това са твърдения. Ние не знаем, а вие от къде знаете? Константно известно е, че Балканският полуостров е едно от убежищата, където са оцелели хора през Ледниковата епоха. Съответно едни са се разселили след това, други са останали, но имайки в предвид, колко са малко на брой оцелелите, може да се смятат за роднини. Добре, но това не ги прави българи, защото те са и сърби и румънци и турци и гърци. Във всеки от днешните компоти има от тях и няма как да няма. Аз не виждам спор. Казах ви, че заставате на позициите на укрите, които със същото убеждение, сега умират за бившето си величие. Техните предци носят типичната плитка, конската опашка им е флаг, гербът им е изправен лъв, а не днешният фашистки бандурен тризъбец.

      • Имам една молба към теб: да не се изразяваш от мое име и да не ми казваш от мое име на чия позиция заставам.
        Не съм те упълномощила.

      • Когато публикуваш нещо, ако изрично не пишеш, че е чуждо мнение, значи е твое!

      • Ти наясно ли си, че твоя древен укрорайх се е пръкнал около 1900 г. и е съществувал няколко годинки. След това за втори път се появява 1991 г. Та не знам какви древности търсиш там? Над 70% са си чисти руснаци, има поне 500 000 българи, има унгарци, румънци, мръсни укрокатолици, униати ……. но ти очевидно не правиш разлика, така е модерно и мулти-култи сорсоидно ……

      • Вие изобщо не разбирате, какво ви казвам! Укрорайхът не е мой, а ваш, защото начинът ви на мислене е еднакъв. Търсите оправдание за нещо, което се случва сега някъде на майна си Райна, в ледниковата епоха. Готови сте да изгорите на кладата всеки несъгласен с вас, БЕЗ АРГУМЕНТИ! Ти си соросоид и толкова. Защо съм соросоид? Защото не рева като хайванин лозунги и искам доказателства, не само голи тези, а логични доказателства.

      • Изобщо не ми харесва императивния ти тон.
        Ти коректор на сайта ли си?
        Ако да- изтрий ми коментарите.
        Ако не- какъв ти е проблема с мен?

      • Явно сайтът не е за запознанства и могат да възникнат противоречия или на някого тонът, да не е в хармония с друг!

  22. Или ти пропагандираше колко ще е прекрасно да сме в южната съседка- да ме прощава Господ, ако греша?!
    Хайде машшала!

    • Аз и сега твърдя, че в Турция има доста по-голям шанс да оцелеем физически, отколкото с глобалистите. Повърхностно четете! Тешекюр едерим!

      • Не ми казвай как да чета.
        Никой не те спира да отидеш там.
        България е за българите!

      • Ето го „Москаляко на гиляку“, „България за българите“. Ако една от псевдонационалистките формации до сега се беше сетила, какво казва Левски, нямаше да сме на това ниво. Ами ако е турчин, циганин или арменец? Те да си ходят? Трябва да ги накараш, да се чувстват българи като общност, а това става когато хората са доволни и когато намериш общото, а не разликата.

      • Нямам навика след 2004-05 да водя разговори с едноклетъчни, защото вече ги съжалявам. Но разни леберал сорсоидчета адски ме дразнят и от време на време се изтървам.
        Кой ти е казал, че трябва да карам някой си навлек да се чувства българин? Твоят джендър началник или сам се сети за това?
        Я иди в турция или гърция и се чувствай като тях, само че първо ще ти сменят името, а в някой краища може и да те обрежат и направят анален масаж, което със сигурност ще ти хареса. Сорсоидната толерастия си я набутвай на някой друг, при мен въобще не хваща. България е православна българска земя и такава ще си остане. Любимата ти турция първоначално ще завземе част от България, но само за няколко години. След това ще престане да съществува, заедно с турския народ, който откаже са приеме православието.
        Спирам да ти отварям очите, защото се съмнявам, че разбираш прочетеното, не ме занимавай повече и бегай на ваксинация че твоя либерален бог така нареди.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *