Ще успее ли УЛИЧНАТА РЕВОЛЮЦИЯ на българските емигранти за СВАЛЯНЕ НА БОРИСОВ И ГЕРБ?! Истината ще ви ШОКИРА:

Няколкостотин души се събраха днес на протест пред Парламента, организиран от български емигранти в Лондон. Мотото на бунта е „Оставка, съд и смяна на системата“. А организаторите заявиха, че уличната им революция е безсрочна и ще продължи докато не получат това, което искат.

Понеже отворихме дума за организаторите, нека разгледаме кои са те: Основна фигура и лидер на протеста е Емил Русанов, издателят на вестник „Будилникъ“ в Лондон, който списва и сайт със същото име. А освен това е и собственик на известна чалга кръчма в британската столица.

„Дясната ръка“ на емигранта Русанов на местна почва в България е бившият служител на ДАНС Росен Миленов. Предполага се, че именно той е човекът, който преди няколко години изнесе и разпространи срс- записите на Бойко Борисов с Ваньо Танов, по- известни като „Ало, Ваньо“.

Какви са конкретните искания и идеи на лидерите на протеста:

– Оставка на правителството
– Парламентът да не се разпуска, а да гласува предложеното от протестиращите правителство
– Протестърите настояват още за отмяна на партийната система и замяната й с гласуване за личности
– Пряк избор на абсолютни всички длъжностни лица в управлението на страната, включително на главния прокурор и на полицейските началници

Анализът на Skandalno.net:

Безспорно е, че искането „парламентът да не се разпуска, а да избере правителството на протестиращите“, е тотална глупост, която показва ниския капацитет на идеолозите на този протест. Интересно как ще принудят депутатите да подкрепят тяхното правителство и кои лица изобщо ще участват в него? А и щом лондонските емигранти настояват за управление чрез референдуми, защо искат да ни натрапят избрано от тях правителство? И това им искане не е ли в тотално противоречие с демокрацията?

Все пак, организаторите заслужават поздравления за смелостта и желанието да се борят за кауза. И то каква кауза: Да сринеш западното колониално статукво, чието лице в България е Бойко Борисов с неговата псевдо-партийка ГЕРБ… Всички роптаят срещу западното колониално робство, но все по- рядко се намират смели българи, които да го изкрещят на глас и на всеослушание…

Протестърите от Лондон обаче не са наясно, че когато търсиш решение на проблем, трябва да си си изяснил каква точно е неговата същина. Защото идеите, които емигрантите предлагат могат да се сравнят с лекар, който лекува симптомите, вместо болестта, която ги причинява.

Набелязаните от тях проблеми всъщност са много малка част от глобалната картина на уродливата действителност. Защото това е картина, чийто мащаб минава далеч отвъд пределите на страната ни. Нарича се неолиберален глобален режим и е оплел в мрежите си две трети от планетата – навсякъде, където САЩ все още имат политическо влияние. Глобълизмът цели да унищожи националните държави и държавите въобще. Затова единственият възможен изход за страната ни е да скъса с този неолиберален модел, като възстанови първо държавността си, а после и държавния си суверенитет. Безспорно правителството на Борисов трябва да подаде оставка, защото е пагубно за България. Защото по западна поръчка деконструира и разгражда държавата. Нещо, което ние от Skandalno.net не сме спирали да повтаряме още от 2009 г., когато Банкянския западен васал взе властта за първи път.

Статуквото на ГЕРБ е пагубно за България, защото е назначено от Брюксел, с благословията на Вашингтон, за да прокарва глобалистките колонизаторски западни политики в новоокупираната територия. А ГЕРБ им е гарант, че България ще е послушна колония, която няма да пречи на плановете на глобалния полицай НАТО срещу Русия. И няма да прави икономически скок… за да богатеят няколкото силни държави в ЕС. ГЕРБ е поел гаранции, че няма да допусне крупни китайски инвестиции, нито пък мащабни руски енергийни проекти, т.е, че България ще кротува под брюкселско- американския ботуш. В конкуренция с Китай, обаче Западната икономика потъва! А колонизаторските политики на САЩ и ЕС у нас доведоха до рязко обедняване на българите и срив на стандарта им на живот. Което пък ще осигури на Брюксел още много евтина работна ръка. Но е и бомба със закъснител… която скоро ще гръмне! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Истината не ме шокира! Бях на този протест! Защо не казахте, че истинския подръжник на западната ориентация е Румен Радев, възпитаник на НАТО, най-голямата терористична организация в света!

  2. Според мен протестът трябваше да е с двойно мото: ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ и ИСКАМ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ. Всяко въстание може да е стихийно, но хората трябва да припознават идеите. Ако искат да сменят един месия с друг месия, трябва да търсят извънземни сили за поддръжка.

  3. Никога, ама никога не бих се присъединил към тоя протест или подобни нему, без да знам абсолютно нищо за организаторите му. Щели да сменят правителството с посочени от тях личности??? Хахах, че знаем ли ги що за птички са тия хора? И въобще, така ли се сваля мафията от власт? Несериозна, да не кажа глупава инициатива! От трън, та на глог? Не, не и не!

  4. И все пак идеята,да се постигне масовост,не е лоша.Ако вашият капацитет са слее с решителността и смелостта на протестиращите,може да се постигнат резултати.Нали постоянно говорим за ЕДИНСТВО!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *