Ще спре ли Желязната завеса ТрансДжендърите на Сорос?

Европа ще се докара до нова желязна завеса между Изтока и Запада и то не в резултат на коронавирусната пандемия, за която се доказа, че е глобална измама, целяща да прикрие фалита на западния икономически и политически модел. Та, има неща, които са по-опасни за европейското единство от мнимия изолиращ коронавирус.

Унгария прие нов закон, с който забранява юридическата промяна на пола. И тутакси десетки глобалистки НПО-та начело с „Амнести интернешънъл“ заявиха, че това решение „връща Унгария в мрачното Средновековие, защото потъпква правата на транссексуалните и интерсексуални хора.

Какво толкова направи Будапеща и защо едно напълно нормално решение предизвика гнева на „целокупното прогресивно неолиберално и глобалистко човечество“? Наскоро другата глобалистка структура, робуваща на деградантските идеи на Джордж Сорос, ЕС наруга унгарските власти за приетия закон, даващ на правителството на Виктор Орбан извънредни пълномощия за времето, докато действа режимът за извънредно положение, въведен за борба с пандемията.

„Унгария трябва да бъде изпратена в политическа карантина! Трябва да бъде изключена от Европейския съюз!“. Имаше много крясъци, но Орбан и без това го ругаят през всичките десет години откакто е премиер и като цяло за всичко, което прави: За Конституцията, за унгарските закони, противоречащи на европейските, за контрола над съда, заради изгонването от Унгария на всички соросоидни НПО-та, за отказа му да приеме арабски мигранти и заради това, че отстоява християнски ценности.

Унгария се държи предизвикателно, като отхвърля практически всички нови общоевропейски ценности. Но въпреки това, продължава да получава от ЕС повече, отколкото внася. В Будапеща разбират, че никой няма точно сега да изключи страната им от ЕС, защото той така или иначе е пред разпад. Да не говорим, че Орбан има подкрепата и на огромното мнозинство от унгарския народ. Естествено, срещу него има и платена отвън агресивна опозиция, на чиито изявления пригласят и платците им от Брюксел и Вашингтон.

В унгарското подразделение на организацията „Амнести интернешънъл“, която си е чисто НПО, определиха като „средновековни“ приетите във вторник от унгарския парламент поправки в законодателството, съгласно които гражданите на Унгария не могат да променят пола си. Разбира се, операциите по смяна на пола и ред други дивотии не се забраняват, но в документите, в графата „пол“, оттук – нататък ще се пише „пол при раждане“. Нещо, което ще ограничи възможността някой да си променя половата идентичност по документи.

Авторът Пьотр Акопов

Нарушава ли това правата на гейовете, лесбийките, бисексуалните и всички останали трансджендъри, които смятат, че те по-добре от Господ (или природата, ако не са религиозни) знаят какъв пол са в действителност! От административна гледна точка като че ли ги нарушава и то само заради факта, че джендърите не могат да получат желания от тях документ, с желания от тях пол. Но, както специално уточни унгарското правителство, „регистрирането на биологичния пол на детето в свидетелството му за раждане „не влияе на правото му след 18-годишна възраст, вече като мъжа или жената свободно да изразява и практикува своята идентичност в зависимост от собствените си желания“.

Нещо повече, в Унгария има немалък брой трансджендъри и въобще представители на ЛГБТ общността, но никой не наднича в леглата им, нито пък на някой му пука как се наричат. Властта обаче е длъжна да се занимава с реалностите. Защото днес джендърите настояват само за това свободно да избират един от двата пола в зависимост от това какви се чувстват. Но придобивайки тази „свобода“, ще последва нещо още по-весело… нещо, което вече се практикува в някои американски щати: Всичките 70 пола, измислени в неолибералните глобалистки университети, ще скочат да отстояват своите „специфични“ права в съда. И какво ще прави тогава държавата? Как да оформи всичко това документално – така всеки човек, едва ли не, ще се движи по свои си отделни закони. Ще настане пълна юридическа какофония. Затова позицията на унгарската държава е следната: „Ваша работа си е как се възприемате. Определяйте се като мъже, жени, че даже и като хобити. Това е ваше право, само че държавата отказва да играе с вас тези игрички. По документи ще сте това, което Господ ви е отредил. И абсолютното мнозинство от унгарците подкрепят Орбан в това отношение.

Маджарските племена, които пристигат последни в Европа, не биха се запазили като народ във враждебното обкръжение от чужди на тях етноси, ако не бяха отстоявали с меч и кръв своята национална и религиозна идентичност. Затова те сега отново отстояват своето право на живот и желаят да съхранят унгарската народност и през следващите хиляда години. А заплахи за тях има достатъчно. На първо място, това е падането на раждаемостта, която вече повече от 20 години е по-ниска от смъртността. Разбира се, те биха могли да решат този проблем по „европейски“, като си внесат арабски мигранти, защото при тях раждаемостта е много по-висока. Но вместо това, „странният“ Орбан задейства програмата „Семейството преди всичко“, в която правителството е предвидило привилегии за многодетните семейства и за всички, които искат да раждат повече унгарци. А що се отнася до имигрантите, Орбан не желае да ги приема, заради което получи още една „черна“ точка от ЕС. А това, че с всички сили защитава традициите, вярата и ценностите на Унгария, се приема от Брюксел като удивителна наглост. Наскоро Унгария дори се отказа от участие в Евровизия. Направи го, без да даде официално обяснение, но неофициално се коментира, че решението е взето заради неприемливия ЛГБТ-джендър облик на конкурса. А най-дразнещо за ЕС се оказа това, че унгарците записали в Конституцията си: „Бракът е съюз между мъж и жена“!

Ясно е, че европейските либерали и глобалисти няма да оставят на спокойствие Унгария. Все пак тя е член на ЕС и със своя пример разлага другите страни в Евросъюза. Например, италианците, поляците и словаците с техния ревностен към традициите католицизъм или православните гърци и българи с тяхното още по-консервативно православие. При това мнозинството от тези народи са в Източна Европа, тоест от другата страна на бившата Желязна завеса. А защо в бившата? На проведения наскоро последен Общоевропейски конгрес на ЛГБТ, организиран от мецената им и основен идеолог – милиардера Джордж Сорос, беше приета резолюция, която констатира, че „нова Желязна завеса вече е разделила Европа“. А причината била, че „30 години след падането на комунизма, в източната част на континента се е зародила хомофобия, джендърна ненавист и дискриминация“. Разбира се, всичко това гейовете и лесбийките обясняват с „наследството от комунистическите режими, заради които източноевропейците дълго време са живели в тоталитарни държави“ и затова сега били „изостанали в развитието си ксенофоби“.

Да се спори с „прогресивните европейци“ е безполезно, както е безполезно и да им се напомня, че разликите между Източна и Западна Европа имат хилядолетна история, много преди Маркс, Енгелс и Ленин. Затова по-смислено е да защитаваш своите традиции и своя народ, а не да спориш с радиото.

Нека джендърите си живеят в своя въображаем свят. Свят, който е без бъдеще, защото не възпроизвежда потомство. И не е задължително да си унгарец-католик или православен руснак, за да разбереш нещо съвсем просто. А именно: Не е възможно да промениш пола си! Можеш да пиеш хормонални хапчета, да се подлагаш на всевъзможни хирургически операции, да ходиш на психолог… но дадения ти при раждането пол няма да се промени от това. Единственото, което ще постигнеш с всичко това, е а го осакатиш. Какъвто ще е и народът, повярвал на тази идиотщина. „Грозното убива“, казваше Достоевски. Но в дадения случай вярващите в промяната на пола атеисти ще ги убие и посредствената антинаучност, която оправдава такава промяна. Защото така идват „Тъмните векове“. Не Средновековието, а това, което сега пропагандират аморалните и неграмотни идеолози на джендърското многообразие. Skandalno.net

Автор: Пьотр Акопов, ria.ru

Превод: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *