Шок! 17- годишна преби Мис Стара Загора с метален прът

мис Стара Загора17-годишната ученичка Стела Колева, която взе титлата  „Мис Стара Загора“ през 2012 г.,  била зверски ударена с метален прът по главата.

Инцидентът е станал в неделя през нощта, когато Стела се прибирала с такси. В мига, в който миската започнала да си отключва вратата на входа, в тъмното излязла бившата й приятелка и съученичка Емили Шишкова, нападнала я в гръб  и я цапардосала няколко пъти с металния прът по главата.

Последните й думи били: „Ще те убия“. Стела е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ – Стара Загора  със съмнение за комоцио. Емили Шишкова пък  е задържана в ареста за 24 часа.

Днес стана  ясно, че Емили била ядосана, тъй като приятелката й се оттеглила от общата компания, на която тя била тартор. Постепенно се махнали и други  момичета, на които родителите забранили да ходят на по- разюзданите купони. Емили пък доскоро е била най-добрата приятелка на Стела.

Още едно момиче, Габи, получило заплаха от побойницата, която й написала във Фейсбук: „Ти ще си следващата“. Родителите на Емили са разведени, а баща й е известен в града бивш футболист. Никой не знае от какво точно е породена агресията на развилнялата се девойка.

Родителите на Стела се заканиха, че ще заведат дело срещу нападателката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *