Фолкпевицата Гергана в болница заради…уроки

ГерганаФолкпевицата Гергана потърсила спешна медицинска помощ в болницата след едно от участията си. Притъмняло й и се оплакала от внезапно  виене на свят, повръщане и висока температура тази неделя и отишла на лекар.

Прегледът обаче не показал грип, стомашна инфекция, или друго сериозно заболяване.

Гергана даже не била и бременна, за получаване на позивни за гадене. Певицата обаче се чувствала доста зле и отпаднала, макар и лекарите да й обяснили, че няма причина за тревога.

Малко преди да си тръгне с банална рецепта за прахчета от клиниката, на помощ й се притекла възрастна жена, която сложила ръка на челото й и й  казала, че е хванала уроки.

“ Тя сложи ръцете ми под течаща вода в банята там и буквално усетих, че нещо тежко и много лошо изтича от мен и влиза в канала.

Само след минути ми просветна, а от повръщането и температурата нямаше даже помен. Жената ме посъветва да си сложа червен конец на ръката, защото съм от хората, които бързо ловят лоши очи.

Аз съм християнка,  вярващ човек и досега отричах тези неща. Явно обаче тях ги има и те си съществуват“, коментира Гергана изненадващите си  преживявания в болницата

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *