Шок! Чисто гола девойка яхна покрив в Лондон

гола лондонЖители на Източен Лондон изпаднали в шок, след като  гола жена беше видяна  да стои на покрива на стара сграда.

Тя била забелязана първо от работници, които останали втрещени от гледката и буквално не повярвали на очите си.

Голата жена била  в изключително неудобна поза, застанала  на върха на фронтон с разкрачени върху двете страни на покрива крака, без да помръдва и без да обръща внимание на лошото време. Въпреки подсвиркванията, подмятанията, даже и молбите на минувачите с по-слаби нерви да слезе, тя не обръщала внимание на никого и се правела, че не ги чува.

Фотографката Ракел Родригез не повярвала на късмета си и се качила на  близък покрив да запечата на обектива си необичайната гледка.  Според нея странната нудистка се виждала съвсем ясно  от минувачите по улицата, но не им обръщала внимание. „Изглеждаше шокиращо, беше направо неудобно да я гледат. Между нея и покрива нямаше нищо, даже парче плат или възглавничка, разказва удивената фотографка. Не зная как всичко това й се размина. Ако беше слязла в същия вид на тротоара, щяха да я арестуват.

Наоколо има много офиси. Всички служители излизаха по няколко пъти да я гледат.

Лондончанката престояла така цели  четири часа, после се прибрала, излагайки на показ и дупето си. Никой не разбрал защо е била там, дрогирана ли е, пияна ли е, или е участвала в някакъв  артистичен пърформанс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *