Наталия Симеонова остава без предаване и без екип, изхвърлиха я!

Наталия СимеонНаталия Симеонова остана окончателно без работа. Последните епизоди от шоуто й  „Предай нататък“ все още се излъчват, но нови няма да се записват.

Официално социалното предаване ще падне на Нова година, а след това се готви ново, пас със социална насоченост. Група сръчни майстори ще търчат по къщите на бедни българи и ще ги оправят без пари. Водещ ще бъде друг журналист, чието име засега е тайна.

Всички си мислеха, че русокосата екранна фея бързо ще си намери друго поприще, тъй като е любимка на зрителите и те обичат да гледат сърцераздирателните й истории. Но ядец. Търсят се нови лица за нови програми от типа на безумния полу риалити „София ден и нощ“, или „Баничар търси жена“.

Денис Ризов, който е бивш съпруг на блондинката и неин продуцент призна, че е обиколил всички телевизии с готов сценарий на социално предаване, но то не било прието никъде.

От мъка Наталия стояла вкъщи и опразвала хладилника да успокои нервите си. Наложило се дори да разпусне екипа си, който вярно й служи от години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *