Наталия Симеонова ще жени двойки от пръв поглед в Нова тв

0

Наталия СимеоноваНаталия Симеонова става водеща на нов проект.

Блондинката, която остана безработна и си тръгна огорчена от Би Ти Ви, след като медията неочаквано реши да свали от екран предаването й „Предай нататък“ и на негово място сложи доста по-слабите „Истински истории“, ща става водеща на новия формат на Нова телевизия „Женени от пръв поглед“.
Предаването отново е социалният експеримент, който за пръв път се прави у нас и тръгва на екран от 17 март. Той ще се излъчва в рамките на цели три месеца.
В него ще участват без хонорар и просто за идеята наистина да направят свое семейство няколко двойки.
Любопитното е, че участниците не се познават, не са се виждали и не се знае кой за кого ще се ожени. Всички те по една или друга причина не са намерили подходящата си половинка. Някои са били заети с кариерата си, други не са имали подходяща социална среда, трети разочровани от срещуположния пол и смятат, че ще останат сами. Всичките обаче търсят своята половинка в живота, но не знаят как да я намерят.
Цял екип от соцолози, психолози и други специалисти в момента разговарят с участниците един по един и преценяват кой за кого е най-подходящ и как да формират семейните двойки. Да последната минута никой няма да знае коя ще е половинката му. След като се оженят в ефир, животът им ще бъде проследен от камери. Те са длъжни да прекарат задено три месеца, а след това могат и да се разведат, но могат да останат заедно и цял живот.
Екипът ще решава своевременно всяко тяхно търкане или скандал и ще потушава конфликтите в зародиш. И ще ги учи на компромиси и съвместен живот.
Все още не е ясно в затворена общност ли ще живеят двойките, нещо като семеен Биг Брадъл, или ще живеят в истинския живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *