Шок! Преслава тръгна на психиатър, Луна ли е причината, или Гъмов?

Преслава Гъмов стискане ръчичкиИзненадващо, след като излезе от ВИП Брадър, фолкфурията Преслава тръгна на психиатър. Тя сама се изпусна в профила си във Фейсбук, че няма значение какво ще й каже специалистът, важното е да намери покой във войната със себе си.

Първо към специализирана медицинска помощ я насочи Луна, която обяви Преси за луда и каза, че песента „Лудата дойде“ най-добре я характеризира.

Певицата едва ли е изпълнила съвета на по-възрастната си колежка, а просто напрежението й дойде в повече. Тя хем не спря да работи нощем, хем прекарваше дните си в официалната ВИП лудница, където пък се сблъска с различни характери, различни проблеми и беше принудена да си направи равносметка. И докато съквартирантите целуваха снимките на децата си и правеха планове за тях, тя изтърси, че се страхува да има дете.

Освен това певицата има и страх от обвързване и колкото и нагласена да беше връзката й с Гъмов, накрая сама падна в капана. Тя не може да анализира чувствата, които изпитва към актьора, не може да се реши да заживее с него под един покрив и в душата й е пълен хаос. Роднините й също я натискат да се задоми и да роди дете, но тя болезнено се привързва към всичко и смята, че ще бъде лоша майка, защото ще го задушава от обич.

Видимо тя харесва Гъмов, той нея също, но и двамата не са готови да направят голямата крачка. Затова Преслава е решила да оправи бъркотията в душата си, да забрави Бирмата и сцените на ревност, да постигне мир със себе си и след това да реши какво да прави.

Защото това ще е решение за цял живот.

https://youtu.be/XbyFUJy6nOk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *