Пълен театър! Среднощен съд пусна Волен и Чуколов на свобода!

Волен арестНа невиждано досега среднощно заседание  Софийският градски съд взе решение,  че задържането под стража на лидера на АТАКА Волен Сидеров и неговия заместник Десислав Чуколов  е незаконосъобразно. И ги освободи.

И всичко това се случи след 2 часа тази нощ, когато съдът не заседава дори да има тълпа серийнии убийци в ареста.  Съдът постанови още, че прокуратурата е превишила правата си, като е пратила националистите за 72 часа зад решетките.

Този път прокуратурата направи страшен  гаф! Призовавам Цацаров да си подаде оставката, а кукловодите му в лицето на властта да си ходят! Тя напълно  изчерпана, антибългарска и  антидемократична, заяви  Волен Сидеров на излизане от ареста.

„Това беше страшен тормоз и жестоко  мачкане. И се наложи  посреднощ съдът да заседава и да отмени мярката на прокуратурата. Това е страшен шамар за Цацаров и лакеите му. Съветът ми е да подаде оставка, но едва ли ще го направи.

Според Сидеров,  блъскане, удрянето  и влаченето на депутатите  от „Атака“ пред столичното следствие е поредният  прокурорски и полицейски произвол.

Арестуваните бяха пуснати, а привърженици на АТАКА, които бяха направили палатков лагер през ареста, ги порещнаха с аплодисменти и ура. В момента Сидеров се съветва с адвокати как да реагира на произвола.

https://youtu.be/4PDAcZ13kvQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *