Шок! Лора Крумова довела до инфаркт гръцки любовник!

Лора Крумова младаЛора Крумова е скрита лимонка и не е толкова кротка, колкото изглежда. В младите си години тя била страхотна палавница и разбивала сърцата на всички.

Била по-слаба, по-амбициозна и явно по-дашна. В медиите гръмна нейна старателно прикрита история от миналото. През 2000-та година, когато тя била начинаеща репортерка с огромни  амбиции, Нова тв била купена от гръцката „Антена“. Шефовете, естествено били гърци, а един от тях хвърлил око на младото девойче. Той искал добре да я обучи в занаята и от урок на урок се озовали в леглото. Двойката упорито криела връзката си и никой не заподозрял.

Гафът станал едва когато Лора отишла на едногодишна специализация в САЩ. Неочаквано 50-годишният грък започнал всеки месец да лети в командировки до Америка. Двамата прекарвали по седмица в хотела му, но веднъж станал гаф. В разгара на любовните им занимания, мъжът се хванал за сърцето. Тя помислила, че е получил инфаркт и звъннала на  рецепцията, а те на Бърза помощ.

Не било инфаркт, а сърдечен пристъп и за три дни в болницата го оправили. Сметката за лечението обаче била изпратена на Нова телевизия. Големите шефове видяли, че хотелът на колегата им и младата репортерка съвпадат. Палавникът бил смъмрен, но останал с достатъчно влияние в телевизията, за да я назначи за екранна партньорка на Георги Коритаров, когато се върнала. Скандалът бил потулен, но не дотолкова, че старите служители да не разберат за него и да го разказват от ухо на ухо цели 15 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *