Шок! Годжи ще си уголемява пениса! Искал да му викат „Гошо Слона“! Виж Тук:

Годжи втрещи зрителите на Би Ти Ви с поредната си изцепка, с която накара дори по-широко скроените непуритани да се изчервят.

По време на живо предаване  в „Шоуто на Слави“ боскитаристът шашна аудиторията с неочаквано откровение, че иска да си уголеми пениса. Мечтата му била да получи прякора Гошо Слона, а дамите да се редят на опашка пред жилището му.

„Замислил съм да си направя пластична операция като други мъже“, изпадна в цинично откровение Георги. „А освен това  двата ми малки „гошовци“ не са еднакви! Ще използвам случая и да си сложа повече силикон в единия, за да добият едни и същи размери и да има симетрия „, допълни скандално Годжи, впервайки многозначителен поглед в… тестисите си.

Тежко циничната изцепка на Милчев на екрана предизвика бурни коментари в социалните мрежи. Зрителите на шоуто се метнаха в сериозен спор трябва ли да се говорят такива думи в национален ефир и СЕМ пак ли ще се направи на ни чул, ни видял.

Зевзеците пък поискаха снимка на корекциите, след като Годжи се реши на сложната операция и го предизвикаха да публикува новото си мъжко достойнство, след като мине през пластичен хирург, за да му се порадват.

Още докато Годжи споделяше съкровените си интимни желания с публиката, Слави влезе в тон с простотията, като напълно подкрепи и окуражи най-верния си приятел. Нещо повече: Гологлавият шоумен дори обеща да му плати операцията.

Цялата тази нелепа словесна идиотщина се разигра по повод гостуването на плеймейтката Ася Капчикова. Мис Плеймейт съвсем наивно обясни  защо в крайна сметка си е сложила силиконови ци*и след като дълго време се кълнеше, че ще си остане натурална.

„Подложих се на диета, отслабнах и гърдите ми увиснаха. Имах пари , заделени от участия и с тях си оправих бюста“, обясни бившата на Криско. Споделеното от нея стана причина за цяла серия от весели мъжки подигравки, които накрая стигнаха и до пениса на Годжи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ха ха ха – Гошо Слона ще си увеличава члена. Ще си прави увеличаване на пениса човека.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *