Маги Бадер е новата Мис Плеймейт! Силиконката спечели конкурса с връзки! Няма да повярвате кой се е застъпил за нея! Виж Тук:

И тази година изборът на новата носителка на приза „Мис  Плеймейт” отново не изненада никого. От близо месец медиите спрягаха 24-годишната Маги Бадер. Десетки вестници, списания и сайтове прогнозираха, че именно тя ще спечели конкурса… и тя наистина се окичи с короната за най-апетитна красавица. 

Този път не богат мъж, а влиятелна бивша носителка на титлата се оказа гърба, който бе яко подложен на Маги, за да грабне приза. Брюнетката е била толкова уверена, че ще спечели, че не показа и грам емоция по време на самото награждаване, а се държа като принцеса, чиито верни пажове й носят короната.

Според горещата клюка, излязла от кулоарите на конкурса, самата Николета Лозанова настояла да направи Маги своя наследничка. Тя методично и настъпателно в течение на няколко седмици обработвала журито един по един, използвала всичките си връзки и други начини да им въздейства и накарала  и останалите ВИП персони да дадат гласа си за Бадер.

Какво толкова общо могат да имат двете дами, та Николета с такава страст да се хвърли да лобира за Бадер, запитаха се много от лаиците. Но те просто не познават достатъчно женската психика.  Неслучайно самата Лозанова заяви, че Маги е „новата Николета”. Бившата на Валери Божинов използва приликата си с младото момиче най-вече в косата и това че е мургаво. И по този начин реши да лансира една своя доста по-млада и доста по-свежа версия в общественото пространство с цел да рекламира самата себе си. Явно посъветвана от пиарите си през последните седмици Николета повтаря до втръсване, че двете с Бадер са почти близначки. Така бившата Божиновица възнамерява да възроди славата си и да поспечели нови точки на гърба на новата плеймейт-избраница.

Тя няма да се умори да нарича Маги свое копие, докато хората не останат с убеждението, че наистина между двете няма разлика, ако не броим цвета на очите. Николета действително е символът на плеймейтките и женската красота у нас.

Сега очакваме Маги да започне да копира учителката си и да си направи хиляди фотоси чисто гола, или поне в символично облекло. И да демонстрира поведение на ВИП кифла като, досущ като менторката си.

Впрочем новата Мис Плеймейт вече се съблече. Направи го още преди да я короноват. А като виждаме има всички данни за се*с символ: надути джуки и напращели силикони.

На самия конкурс Николета демонстрира ултра високо самочувствие. Тя цяла вечер не спря да се блещи пред фотоапартите и камерите, правейки муцунки, сякаш избираха самата нея. А накрая, най-неочаквано размаха среден пръст пред медиите, които не я боготворят.

Маги е красива и има чар, като всички останали, които се явиха, но другите участнички се разбунтуваха, защото конкурсът бил опорочен.  Според момичетата, няма как майка с дете, каквато е Маги, да получи званието „Мис Плеймейт“, тъй като по принцип тази титла се дава на млади необвързани момичета. Но намеси ли се оправната Николета Лозанова – няма невъзможни неща! Тогава може за Мис-ка № 1 да бъде избран и мъж!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *