Шок! Богат циганин бил първата любов на Галена, а на Преслава – шофьорът му

Галена и ПреславаГалин  явно не е  най-голямата любов в живота на  Галена.

Архивите проговориха, паметливите си спомниха и става ясно, че човекът,  който пръв завъртял главата на пайнерката  е  богат и дащен циганин с прякор Мечо.

Това си спомниха приятели на новоизгряващата тогава певица, за които тя дори не си спомня.

Любовната сага  между Мечо и Галена се случила преди доста време  още в зората  на певческата й кариера, когато тя била апетитно безпарично момиченце, а той мечтаният чичко Паричко. Между нея и ромския богаташ лежали цели 30 години  разлика във възрастта,  но за любовта няма прегради, историята помни и други такива примери. Даже много.

Мечо може да не е бил  в първа или втора младост, но  за сметка на това пък бил неприлично  богат и изискан кавалер. Мургавият мъж бил изучил изкуството на флирта до последния му детайл и освен задължителните цветя, които размекват жените, непрекъснато давал на любимата си скъпи подаръци и пари в кеш, за да си купи нещо, което й харесва и да си напълни гардероба със скъпи тоалетчета.

Всичко това разтапяло Галена и тя с охота се хвърляла в обятията на любимия си Мечо и му дарявала сочното си младо тяло и се кълняла в любов.

В онези далечни години фолкаджийките не ринели пари с лопати както сега. Галена  живеела заедно с Преслава в апартамент под наем  в Харманли.

За да не е валат, докато Галена се носи на крилете на любовта с Мечо,  пълничката и доста апетитна по онова време  Преслава се утешавала в обятията на шофьора на циганския барон. Който пък не бил по-богат, но за сметка на това по-млад.

След това момичетата се издигнали, Галена се влюбила в Галин и му родила дете, а Преслава минала през няколко връзки, преди да се метне на Бирмата.

Мечо пък починал от инфаркт, но никоя от двете не може да забрави славните харманлийски години, гласи фолкаджийската мълва.

https://youtu.be/DOkOnG6nG6E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *