Шок! Анелия направи Спонтанен Аборт! Не Знаела, че е Бременна!

Анелия2Анелия  била бременна в четвъртия месец, когато направила спонтанен аборт.

Самата фолкаджийка не знаела за бременността си и не подозирала, че ще има дете. Слухове вече я правеха бъдеща майка, но тя отричаше, тъй като карала цветна бременност и нямала понятие, че има нещо в утробата си.

Преди около два месеца обаче започнала да пълнее. Коремчето й се заоблило, но го отдавала на това, че има голям апетит и си хапва повечко. Даже се опитала да пази диети, но въпреки драстичното ограничаване в храненето продължила да се закръгля. Певицата се примирила, че ще си остане закръглена, когато силна болка в корема я принудила да потърси лекарска помощ. Но бебето не могло да бъде спасено.

„Ако знаех, нямаше да ходя всяка вечер на участия, нямаше да се претоварвам, нямаше да влизам в задимени заведения“, оплакала се на приятелки певицата.

Тя обаче не страдала много, тъй като не знаела за бебето и нямала време да се привърже към него и да изпита майчински чувства. Потъгувала няколко дни, след което с двойна сила подновила работата си, за да забрави кошмарната случка.

Анелия даже се похвали, че смята да работи здраво през цялото лято. Планира да снима и няколко клипа.

Таткото на бебето е столичен бизнесмен, с когото певицата има връзка от около 8 месеца време. Той също нямал понятие, че ще става баща и посрещнал новината за аборта със смесени чувства. По-вероятно е да му е олекнало, отколкото да се затръшка, смятат запознати с мъжката психика.

Дали неприятната случка ще сближи двамата, или ще ги раздели, времето ще покаже.

Анелия отдавна говореше, че иска още едно дете, но не е срещнала мъжа, който да стане негов баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *