Митьо Пищова Възкръсна: Пак иска да Пори Мацките като Риби и да ги Тъпче като Агънца! Виж Тук:

Митьо Пищова 7колаКато всяко лято, Митьо Пищова изпълзя от ританките си и обяви, че е готов за нов живот.

Той отива на морето и иска разврат, много алкохол и фолкпевици. Пожела си млади девойки, които да  тъпчe като агнета и да пори като риби.

По-жив съм отвсякога. Минаха ми болежите, хвърлих бастуна, даже играя кючек.

В тефтерчето си вече съм записал  3 368 бройки и смятам да ги кача с още 100 това лято докато съм в Слънчев бряг. Там момичките ми кацат като птички отвсякъде. Направо не мога да им насмогна. Налага се да обръщам внимание на по няколко на вечер, за да не ги обидя, хвали се бохемът.

Той обяви, че кракът му се е оправил и рипа като младо петле.

Бяха ме отписали, но ето – оживях! Лошото е, че ме отписаха и някои приятели. Бяха готови да ми палят свещ и да танцуват кючек на погребението ми, но горещо ги съветвам да си наврат свещите там, където слънце не огрява.

Не ми трябват такива приятели, които търсят само келепира, а като се разболях, ръгнаха да бягат и се изпокриха като мишки.

Останаха ми малко, но пък истински авери.

В социалната мрежа обаче силно се усъмниха в половите възможности на Пищова и способността му да „пори“.

Пак е тръгнал към морето да прави разни конкурсчета за миски. Това най-добре го може. Събира такса от наивничките, организира някакво състезание в ресторант и дава титлата на тая, която си е платила най-много. А тя, горката, смята че ще стане известна.

Миналата година чичо Митко открито бе обвинен от момиче, което си платило, но не получило титла. В чат между двамата тя го нарича мошеник, на което той й отговаря, че всеки печели парите си както може. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/STZF8GlK2Co

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *