Страшни и Странни Фобии Тресат Иво Танев от години! Виж Тук:

Иво страх снягМожете ли да допуснете от какво се страхува най-много Иво Танев?

От… сняг! Самият той обясни в „Черешката на тортата“ странната си фобия. Появи се преди годни, някак изведнъж. Не зная каква е причината. Започна една зима. Заваля сняг и аз изпитах внезапен ужас. Не толкова, че натрупва, колкото че вали. Пада от небето и няма край, и няма край…

Нещо сякаш ме захлупи и мен и не посмях да изляза от къщи. Никой не можеше да ме накара. Това продължи с години. Започне ли да вали – пускам пердетата и изобщо не излизам.

Спомням си, че веднъж много ми се налагаше и не посмях. Друг път се осмелих, но се качих на такси и през цялото време ми беше свито.

За мен зимните курорти просто не съществуват. Там вали, съответно е опасно!

Не съм ходил на лекар. Страховете ми постепенно избледняха, но ми трябваха години, за да се избавя от тази необяснима фобия.

Сега пък ме хвана друга. Карам си колата спокойно из България, но като мина границата, ме обхваща паника. Сякаш влизам в друг опасен свят. Започвам да нервнича, да се потя…

Веднъж трябваше да ходим с жена ми до Виена.

Скъсах й нервите по пътя. Цялото ми напрежение се предаваше и на нея, панирах се, все мислех, че сме объркали пътя.

Дичо посъветва в ефир Иво да отиде на лекар, но гологлавият водещ каза, че разчита сам да преодолее и това, както се е случило със снега.

Ти да не пренасяш наркотици, да си муле и затова да се страхуваш извън границата, подкачи го Дичо, но на Танев не му беше много смешно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ElY3_H7Rk-A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *