Разкъсаха Снимка на Плевнелиев в Ефир! Утре ще го Горят… Като Знак, че ще Става нещо по-сериозно! Виж Тук:

Слави ПлевнелиевСкандална сцена се разигра в ефира на Би Ти Ви снощи. Сценарист на Слави Трифонов в пристъп на ярост най-демонстративно скъса снимката на президента Росен Плевнелиев и я сложи в джоба си.

Филип Станев обясни пред зрителите, че причина за постъпката му е слугинското поведение на Плевнелиев от последните дни, който сезира Конституционния съд  за три от въпросите от референдума на „Шоуто на Слави“.

Ядосаният Станев съвсем съзнателно натъпка скъсаните листи от лика на Плевнелиев  в джоба си и каза, че за него той не е президент на България, а слуга на олигархията и политико-мафиотската класа. Слави гледаше от бюрото си запенения си служител и се ограничи само в това да му направи театрална и протоколна забележка, че не било коректно. След което Дългия сви рамене и продължи предаването си.

Дали това беше спонтанна реакция или предварителна уговорка, никой не може да каже със сигурност. Но много зрители аплодираха реакцията.

Поводът за Разкъсването на Президента в Национален ефир стана следния негов акт: Преди седмици Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд и остави в ръцете на съдиите  три от въпросите на референдума на Слави, които преди това бяха одобрени и гласувани от парламента .

rosen_plevneliev1

Въпросите, които смутиха нежната президентска душа са за намаляването на броя на депутатите у нас на 120 вместо досегашните  240, за второ питане дали да бъде въведено  електронно гласуване на избори и  за избирането на полицейски шефове пряко от народа на мажоритарен принцип, вместо да бъдат назначавани от ресорния министър и управляващата партия.

Явно има договорка между ГЕРБ и Плевнелиев на принципа на моркова и тоягата. Депутатите се направиха на много демократични и гласуваха ЗА всичките 6 въпроса на референдума, а президентът веднага притича да оспори решението им в Конституционния съд. По тази причина и Борисов започна неочаквано да хвали „ирландската си пастирка“ и да твърди, че бил добър държавен глава и имал още работа за вършене.

Плевнелиев наистина се оказа добър, но в слугинажа си към олигарсите и политическата класа, която вече се превърна в каста. Каква е цената на това слугуване, ще разберем веднага, след като сдаде поста през януари. Очаква се задокеанските му господари да му се отблагодарят за вярната измекярска и антинародна служба с някой апетитен пост в международните институции.

Изпускане на нервите или демонстративно показване на презрение беше реакцията на Филип Станев?

Плевнелиев сам ли се сети, че въпросите са противоконституционни (а те не са! – б.а.), или някой го „подсети“?

В момента се води люта битка за разместване на политическото статукво у нас. И Слави, и Марешки дишат във врата на вечните депутати и политици, а това на тях и особено на управляващата милиционерска клика ГЕРБ никак не им харесва.

Те си искат да си остане статуквото, ГЕРБ да си управлява, а останалите да се правят на патерици или опозиция, но да стоят близо до кацата с меда.

И им е много важно депутатите да са 240 на брой и с нито човек по-малко!

Слави им развали сметките и сега се носи неистов рев и отляво и отдясно. Атакуват го както Реформаторите, така и БСП… а ГЕРБ дирижира!

И все пак 700 хиляди българи се подписаха, че искат този референдум.

Кого съди Плевнелиев?

Собствения си народ ли?

Е, значи не е президент на този народ! От където следва пък, че Филип Станев е прав!

Филипе, следващия път направо изгори снимката му в ефир! И не само неговата! Като знак – да очакват нещо по-сериозно…!!! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Плевньо ще брани със зъби и нокти приятелите си, кат една Жана Дарк

  2. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПРЕДЛАГАМ АВТОРА НА СТАТИЯТА ДА БЪДЕ ИЗГОРЕН НА КЛАДА !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *