„Откраднат живот“ се връща с Втори сезон Наесен! Вижте Какво ще се Случи:

ВасилевПървият сезон на най-новия български сериал „Откраднат живот“ завърши с изключително висок рейтинг, а ръководството на Нова ТВ е решило, че непременно  трябва да бъде заснет и втори сезон.

Всъщност филмът изобщо не свърши, а просто бе прекъснат без някакъв смислен край.

Окрилени от високия рейтинг, сценаристите наблъскаха по две серии през последните три дни и оставиха зрителите зяпнали.

Доктор Генадиев научи, че смененият му истински син е жив, но синът му не разбра кой е баща му. Откраднатият син Генадиев – младши (актьорът Димо Алексиев) остана в неведение, че не е негово дете, а е биологичен син на човека, на чийто черен дроб се подиграваше и го наричаше отчаян алкохолик.

Жената на Генадиев научи, че мъжът й има син, но помисли, че е от друга жена.

Биляна и д-р Василев се сдобриха набързо и удариха един страстен се*с пред камерите, след което напълно нереално в болницата нахлуха двама полицаи и арестуваха Василев заради лекарска грешка, която на всичкото отгоре не е негова.

Като капак бременната д-р Стилянова свари да катастрофира и да умре в последните минути от последния епизод и даже не стана ясно дали наистина е умряла или само е ранена.

Цялото това бързане и струпване на факти и сцени беше, защото продуцентът на сериала Евтим Милошев надуши, че е направил хит и може да го продължи поне с още няколко сезона.

Заради огромния интерес към единствения свестен български сериал продуцентите се изгавриха със зрителите за сметка на рейтинга. И оставиха феновете да чакат до есента, за да разберат какво ще се случи, когато освободят д-р Василев от ареста, както и дали ще се разбере кой на кого е дете и кой кого и за какво е лъгал.

Снимките на новите епизоди започват след две седмици.

Говори се, че критиките към българското здравеопазване и огромната корупция в него, силно засегнати в първия сезон на лентата ще бъдат заменени със семейни скандали и любовни сцени.

Ще бъдат добавени още герои, той като част от тях сценаристите ги избиха! Дано само филмът не се превърне в поредната боза, която се лее от екрана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/zLg2LzWlGKU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Първо: статията Ви ИЗОБЩО НЕ ОТГОВАРЯ НА ЗАГЛАВИЕТО! Второ: всички знаехме, че ще има втори сезон, явно за Вас е новина! Трето: финалът на първи сезон беше съвсем логичен и непретупан, и да постигна целта си да остави зрителите ‘със зяпнали уста’ в очакване на втори сезон. Не са ли това целите на добрата игра, сценарий и режисура? И четвърто: Не мисля ИЗОБЩО, че някой от лекарското съсловие е засегнат! Не съм чула и един лош коментар нито от лекари, нито от сестри! Хайде със здраве и си коригирайте заглавието. Не разбрахме какво ще ни очаква във втори сезон!

    • До Ж. Борисова: Ти навярно си или сценарист или пи-ар на фирмата на Евтим Милошев, който е продуцент на сериала. Личи ти на 100 %. Следващия път коментирай не толкова професионално и пристрастно, за да имат ефект опитите ти за манипулация върху аудиторията!!!

  2. Кои сте всички, които сте знаели, че ще има втори сезон?
    Ето какво пише в рекламата:
    Откраднат живот“ е първият български сериал на лекарска тематика, създаден от Евтим Милошев, режисиран от Зорница София и Петър Вълчанов и продуциран от Александър Христов, Евтим Милошев, Габриел Георгиев и Иван Спасов. Сериалът е създаден през 2016 г. и се излъчва по Нова телевизия. Участие вземат актьорите Стоян Алексиев, Мария Каварджикова, Александър Алексиев, Янина Кашева, Йоана Буковска-Давидова, Емил Марков, Радина Думанян, Димо Алексиев, Васил Банов, Мартина Вачкова, Милена Живкова и други.
    Той е 48 серии и ще бъде излъчен по Нова телевизия.

    Въпрос: Защо бяха излъчени само 45 серии? В началото никой не е мислел за продължение. В последните три интригата логично щеше да се разплете. А сега насила ще се правят още толкова с цел гълтане на парички!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *