Шокиращ Обрат в Разследването на Убийството на Тодор от Враца! Нов Свидетел Разтърси Криминалистите!

Тодор убийствоСлед като прокуратурата във Враца си изми ръцете, а съдът без малко не пусна на свобода Поничките, след като се появиха поне сто версии от какво почина  18-годишния Тодор, журналистите взеха нещата в свои ръце.

Полицията мълчеше, прокуратурата променяше мнението си всеки ден, а данните от аутопсията все още не са излезли. Родителите погребаха детето си шест дни след убийството и така и не разбраха какво се е случило с него.

От всички посоки вървяха признания и показания на „очевидци“, че младежът сам паднал и починал, а  братята Иван и Десислав Дамянови не са го докоснали с пръст. Появи се и версията на планинския спасител, който оказвал първа помощ. Тя до такава степен повлия на общественото мнение, че убеди всички как братята не само не са били Тодор, ами се опитвали и да го спасят. Просто докато си говорели почти „приятелски“, той се свлякъл.

Тодор2Журналисти обаче издириха работника  от Общински паркинги и гаражи Цветелин Милов, който, е бил един от първите свидетели на случилото се, когато не е имало камери, когато никой не е записвал и нещата са били съвсем различни.

Свидетелят обясни, че братята се размотавали по улицата, Тодор им свирнал с клаксона да се махнат, а те му строшили стъклото. Младежът излязъл с характерния за Враца бокс, който всеки си носел в джоба и нанесъл няколко удара на Поничките.  

„Удари ги някъде четири-пет пъти двамата заедно, обаче после те много  повече го биха,  удряха го в главата, забиваха му силни шамари,  ритаха го, после го хванаха и започнаха да блъскат главата му в задното стъкло на колата. Единият брат досчупи с ритник страничното огледало и отново ритна момчето“, категоричен е  очевидецът Цветелин Милов, издирен от журналистите на  bTV.

Тогава Тодор не падна, но се облегна на оградата и силно пребледня. Когато се появиха свидетелите, тримата вече не се биеха, а само спореха. Чак в този момент момчето се свлече на земята. А тогава се появи и спасителят, който се опита да му даде първа помощ. Той не беше свидетел на разправията и боя  в началото, категоричен е  Цветелин.

Сега с показанията на служителя, който пръв е бил там,  основното твърдение на братята и адвокатите им, че  те не са докосвали момчето,  а само са се отбранявали, става съшито с бели конци.

Доста хора продължават да се питат от какво е починал младежът. Твърде много показания и все противоречиви. Твърде много свидетели, появили се по различно време, даващи противоречиви версии за случилото се.

Почти всички накрая бяха уверени, че младежът е получил инфаркт. Появи се и версия, че джипито издало десет направления на момчето за кардиолог, но не личния лекар не получил обратна информация и становище на специалистите. Ако това е така, джипито е направо храбрец! Защото дори за един неизползван или невърнат със становище талон, могат да го глобят от НЗОК,  камо ли за десет…

Ние от Skandalno.net също продължаваме да питаме: От какво почина Тодор? Защо се наложиха две аутопсии? Защо няма категоричен резултат от нито една от тях?

Защо пристигнаха медици и прокурори от София?

Кой стои зад братята и кой има за цел да замаже станалото и те да не бъдат вкарани в затвора?

Говори се, че Поничките били пласьори на наркотици и познавали Главния за района. Това вече обяснява включването на толкова много хора в защитата им и избирателните спомени на свидетелите.

Но и тази версия ще потъне някъде в забрава.

И накрая ще излезе както в много други случаи напоследък – труп има, виновни няма!!!

Жалко за момчето! А виновни има, но никой не смее да ги посочи с пръст.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LcXtcL3AT7Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Това са АСТИЧНИ НЕЩАСТНИ случаи. Докато не премахнем ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК за всички нещастия, частичните нещастни случаи ще станат толкова много, че ОСНОВНИЯТ виновник ще стане невидим под тоновете нещастия. А ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК е КОПИТАЛИЗМЪТ, т.е. ЦЯЛАТА НЕЗАКОННА ИКОНОМИЧЕСКА и ПОЛИТИЧЕСКА система. Последната е измислена да УЗАКОНЯВА първата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *