Индустриалецът Красимир Дачев Изригна: Издържаме Орди Мързеливи Цигани! Държавата Създаде Олигархията!

 

cigani1
Индустриалецът – милионер Красимир Дачев изригна в телевизионен ефир срещу чиновническото безхаберие на родната върхушка. Той заяви категорично, че България е в дупката заради идиотичното изразходване на обществените пари, с които издържаме престъпници и лентяйстващи цигани, вместо да инвестираме в нещо разумно.

„Нека да вземем затворите например. Ние издържаме престъпниците! В целия свят лишените от свобода работят и с труд се превъзпитават, изкарват честни пари. А тук ги гледаме ние. Издържаме и орди цигани, свикнали цял живот да лентяйстват и да се оплакват, че не им дават работа. За 26 години израсна второ поколение роми, които са свикнали да не работят. Всички действия на държавата водят до отчуждаване на хората от труда. За това престъпление основната вина е на държавата“, избухна бизнесменът.

krasimir-dachev

„Различните структури имат страхотна резистентност към промяната. Университетите например се борят за автономия, за да имат възможността да си измислят всякакви специалности, които не биха могли да се реализират в практиката. Във всяка болница пък има една или две стаи, където пишат само фактури. Като влезеш там – лошо ти става, написват ти какви ли не болести, от които не страдаш. Но го правят с цел да източват Здравната каса. Истината е, че България може да бъде много по-напред икономически, а народът й да живее много по-богато. Но само ако обществените пари се изразходват наистина ефективно“.

Красимир Дачев твърди още, че във всеки сектор у нас има милиарди долари, които отиват не по предназначение. Това налага спешни реформи в онези неефективни сектори, в които потъват милиони. Друг голям проблем са създадените от държавата олигархични кръгове и олигархичен модел на бизнеса, които сега самата държава не може да пребори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. По прост бизнесмен от този и Ганчев не съм видял .
    Големи приказки , големи глупости, а неговите пари от къде са .

  2. „90 година държавата беше фалирала а сега е добре“
    От коя планета сте вие бе?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *