Скандал! ГЕРБ-депутат се изцепи: Майките да го д*хат!

майки
Майки протестират периодично в цялата страна, но никой не им обръща внимание

Мощен скандал разтърси парламента  заради  увеличаването на отпуските на майките с малки деца с пет дни годишно. А депутат от управляващата коалиция грозно изсъска в кулоарите на парламента чудовищната реплика: „Майките да го д*хат“

Идеята беше работещите жени да  могат да прекарат повече време с децата си, да ги заведат на почивка, да са край тях, да им отдадат любов и грижи. Това се изразяваше не в какво да е , а само с пет дни по-дълъг отпуск през годината, който може да се ползва и като болнични, ако малките се разболеят.

Това ще се отрази на бизнеса, разгневи се депутатът  от ГЕРБ Красимир Велчев, който влезе в сериозен спор с  независимите Георги Кадиев и Велизар Енчев.

Според Велчев не можело жените, само защото са майки, да отсъстват от работа по-дълго от мъжете и да правят това на няколко пъти в годината. Разпределението на грижите по децата било еднакво за двамата родители, освен това работодателите щели да се затруднят да им търсят заместници и това щяло да повлияе на бизнеса им.

Депутатите и въобще политиците от ГЕРБ ги е грижа повече за бизнеса, отколкото за бъдещото поколение на България. И резултатите са видни – младото поколение бяга от страната, защото бизнеса е в джаза!!!

Велизар Енчев иронично поиска да се намалят безкрайните ваканции на депутатите и те да почиват толкова дни, колкото работниците и служителите у нас, защото са служители на народа. Това предизвика закономерен рев в залата и твърдата намеса на самата Цецка Цачева. Тя доста нагло обяви, че депутатите имали по три почивни дни в седмицата и дълги ваканции, понеже през това време се срещали с избирателите си. „Срещат се, колкото да отрежат някоя лентичка в компанията на премиера“, понесе се ропот от редиците на опозицията. И ходят в Дубай през зимата и Ривиерата или Гърция през лятото! А едва ли избирателите им се намират там!

Така платеният годишен отпуск в страната остана 20 работни дни, а майките не получиха и ден повече.

Което си е чиста проба геноцид върху българския народ.

България е страната, в която се почива най-малко от държавите в ЕС. За сравнение – в Англия хората имат право на двумесечен отпуск, ако желаят да го ползват. В Германия – един месец.

Отдавна е изчислено, че за да си продуктивен на работа, трябва да си отпочинал достатъчно. У нас обаче държавните служители имат 20 дни отпуск, а в някои от частните фирми често работят на шест и седемдневна работна седмица. Ако поискат защита от синдикатите, собствениците просто ги уволняват и вземат други.  А то у нас и синдикати няма, понеже се издържат от бизнеса.

В България е най-ниска и раждаемостта, тъй като се получава омагьосан кръг: За да издържа децата си, майката трябва да работи, а ако работи – не може да ги гледа и възпитава пълноценно. Освен ако не е депутатка, или съпруга или любовница на близък до ГЕРБ бизнесмен.

Но ГЕРБ отдавна са доказали, че работят не за българския народ, а срещу него! В крайна сметка увеличението на отпуските на майките не се прие и то благодарение на отказа на ГЕРБ! Да се знае!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/bN5z34dP39w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Е, кажете му поне името на този депутат, ако изобщо е вярна новината. Кажете кой е, че да видим, майките ли, той ли… Да видим кой на кого ще духа…

  2. Добре им правят да го духат не само да го духат ,но и да го смучат и на депутата и на Бойко ,заяото гласуваха за тях! Много ми харесва!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *