Сензация! Елена Йончева Забременя на 52 г.!

Елена ЙончеваЕлена Йончева ще става майка! 52-годишната журналистка е бременна и вече е  в края на 5-ия месец, издадоха нейни приятелки.

Смелата репортерка, която предаваше репортажи от най-горещите точки на света, най-после се е кротнала и е хванала последния влак към майчинството.

В тайната й са  посветени ограничен кръг хора – не повече от  десетина- петнайсет  души, които са предимно нейни близки. Елена не излиза от къщи и затова зли очи не са забелязали вече изпъкналото й коремче и изпънатото от бременността лице.  Никога не е изглеждала толкова щастлива и омиротворена. Гаджето й Пламен пък е на седмото небе”, разказват от приятелския кръг на Йончева, когато новината най-после се разчула, но само сред близките. Тя  наистина заслужава най-после  да има своя рожба. Истинска смелост е, че се е решила да го направи на тази пределна за майчинство възраст, но тя винаги върши неща, които са на ръба на бръснача и успява, категорични са  близките й.

Елена, която не се страхува от куршуми, от мини, която е била в плен, тормозена, която взе интервю от Осама бин Ладен, отивайки направо в скривалището му, която едва не изгоря в пожар в Ирак, когато хотелът, от който предаваше, беше бомбардиран, отново проявява героизъм. Защото да станеш майка на 52 е повече от геройство.

С приятеля си Пламен, който е архитект, живеят  заедно от пет години. Той е по – млад от нея с 12 г., но това не пречи на любовта им.  Двамата се намерели, след като Елена бе зарязана от французина Стефан заради безкрайните й командировки,  а преди това имаше  дългогодишна връзка със Сергей Станишев, която обаче Елена прекрати, тъй като реши, че двамата с БСП-лидера нямат бъдеще.

Никоя от популярните ни дами не е постигала този своеобразен рекорд  да забременее на 52 години. Досега той се държеше от бившата депутатка Юлиана Дончева, която роди син  на 49 години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1YkGdNlYEEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Нищо скандално – няма жена, на колкото и години да е тя, да иска да бъде майка! А Елена Йончева го заслужава и от все сърце й желая много късмет и без никакви проблеми да роди своето детенце

  2. …нито е скандално,нито е сензация!!….честито и щастливо майчинство!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *