Шойгу: УНИЩОЖАВАМЕ Всеки транспорт с НАТОвско ОРЪЖИЕ на територията на Украйна!

„В освободените от националистите територии на ЛНР, ДНР и Украйна се установява мирен живот и нормализация. Включително в Мариупол, най-големият индустриален и транспортен център на Азовско море. Същото скоро ще се случи и в останалите райони на Южна и Източна Украйна“, каза руският министър на отбраната Сергей Шойгу по време на конферентна връзка в сряда, съобщи ТАСС.

„Въоръжените сили на Руската федерация продължават специалната военна операция. В момента части на руската армия, съвместно с Народната милиция на Луганската народна република и Донецката народна република, успешно разширяват контрола си върху териториите на ЛНР и ДНР“, отбеляза министърът.

Пристигналите тази нощ на територията на страната ешелони на НАТО с оръжие и боеприпаси за въоръжените сили на Украйна бяха напълно унищожени, каза Шойгу. „Съединените щати и техните съюзници от НАТО продължават с опитите си да помпат Украйна с оръжия. Отбелязвам, че всеки транспорт на Северноатлантическия алианс, пристигнал на територията на страната с оръжие или материали за нуждите на украинските въоръжени сили, се счита от нас като легитимна цел за унищожение“, каза Шойгу.

СВОДКА НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА 4 МАЙ! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8qNzRbGIz2M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ПОБЕДА ЗА БРАТСКА РУСИЯ

  2. ДА ЖИВЕЕ, РАЗОРАЖЕНИЕТО КОЕТО ПРАВИ РУСИЯ СРЕЩУ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНОСТИ И САЩ, КОЙТО ПРАЩАТ ОРЪЖИЕ, А РУСИЯ ГО УНИЩОЖАВА, ЩОМ ВЛЕЗНЕ НА УКРАЙНСКА ТЕРИТОРИЯ !

    ЛОШОТО ЩЕ СТАНЕ , КОГАТО РУСИЯ ЗАПОЧНЕ ДА РАЗРУШАВА ОРЪЖИЕТО НА ТАТО И САЩ ПО СВЕТА В БАЗИТЕ , КОЙТО СА ОБИКОЛИЛИ РУСИЯ И ДРУГИТЕ НАРОДИ !

    ТОГАВА ЩЕ БЛАГОДАРИМ НА РУСИЯ !

    НИ ШАГ ПОЗАДИ – ПРИКАЗ СТАЛИНА – 227 !

    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
    04.05.2022 – ВРАЦА БЪЛГАРИЯ

  3. Чак сега става ясно с каква благородна мисия за ремонт на украинските танкове сме се заели. Те не са НАТОвско оръжие и следователно ще ги пропуснат да им ги докараме читави в Украина.Пък ако са нашите излишни танкове , никой няма да разбере. Важно е да сме в синегрия с дневния ред на Каубоите и да лочим евроаттлантическите им ценности. Умирам от кеф да си купуваме литърчето бензин по 5-6 лева, да си внасяме тока по 50-60 ст на киловат и да гледам как са останали без работа тези от услугите. Пък ако и в чуждите търговски вериги млекцето и сиренцето станат 4-5 пъти по скъпи, да пишат на гроба ни, че всичко е напълно заслужено.Някой да страда за заколения добитък в кланниците??

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *