Шефът на тайната армия на Путин „Система“ проговори! Вижте какво каза:

putin1Немските медии гръмнаха, че Русия е изпратила в цяла Западна Европа и най-много в Германия „нелегални бойни отряди“, маскирани като школи по бойни изкуства с кодовото наименование „Система“.

Бойците, верни на Путин стояли и се правели, че тренират, а всъщност били добре обучени командоси за включване в различни акции и размирици. Че даже и шпионирали. Въпросните бойни отряди дори бяха описани в излязлата наскоро в рекорден тираж книга със заглавие „Тайната война на Путин“

Путин научи от „Билд“, че има такава здрава шпионска мрежа и цяла тайна армия в Западна Европа. И се смя с глас. Не им е смешно обаче на руснаците, които живеят в Германия и тренират.

В интервю шефът на школата за бойни изкуства SYSTEMA Андреас Вайтцел, който бе цитиран от вестниците като един от ръководителите на  нелегалната организация на руските командоси в Германия, заяви:  „За мен тези писания са изсмукани от пръстите тотални измислици. Тази фантасмагория с тайните командоси-шпиони от „Система“ я прочетох във вестниците преди 2 години, когато започна конфликтът с Украйна. Тогава никой не повярва и не обърна внимание на тези писания.“

Сега на читателите се предлагат „нови разкрития“, които на практика претоплят като стара манджа написаното преди две години. Самият аз научих от пресата, че подготвям командоси.

В моята школа тренират хора на различна възраст, които просто поддържат формата си. Всеки може да дойде и да види как тренираме и какви ги вършим. В цял свят се практикуват бойни изкуства, но това не значи, че се прави някаква тайна армия.

Самият Вайтцел твърди, че след като опровергал информацията на „Билд“, от немския вестник го поканили на интервю. После обаче незнайно защо отченили интервюто.

Това е една поръчкова атака срещу руските немци, които живеят кротко, подчиняват се на закона, спортуват и спазват всички правила.

Недобросъвестни журналисти са подели атаката срещу нас, но каква е целта им, не зная.

Моята школа е отворена за всеки, който иска да тренира, или да види как самите ние тренираме.

Не търсете конспирации там, където ги няма, каза още треньорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *