Шамар за ГЕРБ от Брюксел! Анализ на Европарламента показа: ГЕРБ ГУБЯТ Евроизборите… и то с много!

БСП повежда пред управляващите от ГЕРБ на евроизборите. Това беше официално обявено от Европарламента, който представи прогнозни резултати за предстоящия вот през май.

Социалистите водят пред ГЕРБ с минимална разлика от около 1%, което означава, че двете партии ще вкарат по шестима евродепутата. Но…

Уловката е, че резултатите, които използва Европарламента са стари – на база социологическите проучвания на две агенции – „Медиана“ и „Алфа Рисърч“. Да не говорим пък, че тези две агенции са изключително близки до властта, така че и по тази причина цитираната „минимална разлика“ със сигурност ще се окаже доста по-голяма, и то в полза на БСП.

„Разликата е в рамките на статистическата грешка“, обяви шефката на „Алфа Рисърч“ Боряна Димитрова преди две седмици. И призна, че данните от изследването й са събрани няколко дни преди да избухне поредицата от скандали „Апартаментгейт“. И въпреки, че след „Апартаментгейт“ подкрепата за партията на Борисов буквално се срина, Европарламентът се хваща тъкмо за това силно неактуално вече проучване.

Но ние от Скандално.нет се хващаме за думите на Димитрова: „„Разликата между двете партии е 1 % и е в рамките на статистическата грешка“. Защо ли? Въпреки че ГЕРБ им плаща доволно и богато, социологическите агенции са длъжни да помислят и за бъдещето си след като Борисов падне от власт. Затова и сега са по-предпазливи отвсякога. Нямат вече очи да подхранват илюзията, че разпадащата се ГЕРБ води пред БСП. Особено след скандала с апартаментите, от който стана ясно, че властта е затънала до уши в корупция. Затова и „Алфа рисърч“ и „Медиана“ прибягнаха до удобното обяснение за „минималната разлика между двете партии в рамките на статистическата грешка“. Такава една прогноза ще им помогне да излязат от положение както ако БСП спечелят вота, така и ако ГЕРБ и този път успеят да фалшифициран изборните резултати.

А защо Европарламентът използва стари данни и то точно на тези две социологически агенции, при положение че в България основните агенции са над 30 всяка седмица вадят актуални проучвания? Отговорът е: Защото тъкмо тези две агенции са били посочени на Брюксел от властта у нас.

Координацията между брюкселската глобалистка мафия и местната им креатура ГЕРБ е налице. Затова и ГЕРБ също признават, че БСП ги е повела в резултата, макар „и с малко“ (от което следва, че всъщност левицата ги води с много). Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и основно действащо лице в „АпартаментГейт“ Цветан Цветанов вдъхновено коментира, че „малката“ преднина на социалистите само щяла да ги амбицира още повече.

А Цецо е спокоен, защото си е опекъл работите. Докато беше в парламента, той не си губи времето, а наложи цяла серия от удобни на ГЕРБ законови поправки, така че максимално да опорочи изборния процес. Така например и на тези избори няма да има машинно гласуване. Няма да има и електронно такова. ГЕРБ не могат да си позволят лукса да изпуснат от контрола си контролирания и корпоративен вот.

Най- големият коз на партията на Борисов обаче са мъртвите души в изборните списъци. По данни на НСИ от края на 2018 г. населението в България е 7 милиона и 39 души и намалява с 50 хил. души на година. Т.е., в момента вече сме по- малко от 7 млн. души в страната. Според данните на ГРАО обаче, сме точно с 1,5 милиона души повече! А изборните списъци са по ГРАО. Което значи че на всички избори в държавата, мъртвите се надигат и пускат по една бюлетина в полза на ГЕРБ, че градят България.

Разликата от 1.5 млн. души между списъка на ГРАО и реалността не е от сега, тя е от поне десет години – т.е.- откакто ГЕРБ са на власт. През 2009 г. например, разликата между данните на НСИ и ГРАО е 300 хил. души, през 2013 г. – 800 хил., а към днешна дата – 1.5 млн. Както е видно от тези данни- с всеки починал или емигрирал българин, гласоподавателите за ГЕРБ расте. Именно благодарение на шашмата с мъртвите души в списъците, ГЕРБ не спират да печелят избор след избор. Затова и управляващите не дават дума да се издума за изчистване на мъртвите души от изборните списъци.

Единственият начин изборните фалшификации на Цветанов и сие да бъдат неутрализирани е – ултрависока изборна активност. По традиция изборната активност на Евровота е доста по- ниска всравнение с местни и парламентарни избори. Но тази година залогът е наистина голям, тъй като те ще изиграят ролята и на тест за евентуални предсрочни избори. БСП се заклеха, че спечелят ли Европейските избори дори с 1 гласоподавател повече от ГЕРБ, ще свикат предсрочни избори. Което със сигурност ще обърка тотално плановете на ГЕРБ, които се надяват да устискат до местния вот наесен… където заради многото си кметове-олигарси – имат по-големи шансове за победа. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

6 коментара

  1. Българи, гласувайте! Това е единственият начин да изметем Шайката, която ни убива! ГЕРБ=ГРОБ!

    • Има и друг начин, доста по-прост и изключително ефективен! Ама народът е в дълбока летаргия и се прави, че не вижда кой го граби!

  2. СРЕТАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪДЕ СИИИИИИИИИИИИИИ ВРЕМЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

  3. И на мен са ми противни тези бюрократи от Европарламента, които за да оправдаят своите мин. 15 000 евро месечно, правят се, че уж развиват някаква дейност, като какви форми и размери трябва да имат краставици или че в свинските кочини обезателно трячва да има музика, защото тя (музиката) подобрявала настроението на свинете. При други обстоятелства дори бих агитирал да не орасувате за тези безделници. Но при нас в България въпросът е поставен иначе. От това кой ще спечели енроизборите зависи дали ще изметем шайката от корумпирани престъпници и ги пратим в затвора. Затова, мой съвет, ГЛАСУВАЙТЕ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *