ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НАПУСКАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ВИЖ ЗАЩО:

Путин ОрбанТези държави от ЕС, които откажат да участват в решаването  на миграционната криза и не спазят квотата за прием на бежанци, ще плащат огромни глоби!

Санкциите ще са по 250 хил. евро при случай на недопуснат и необслужен по всички правила бежанец в съответната страна. Това реши на заседание ЕК като крайна мярка за промяна на системата, по която се получава убежище в блока, пишат европейските медии днес.

Най-спорната част в документа е размера на санкциите ако някоя държава откаже да приеме бежанец на своя територия – 250 хил. евро на изгонен или недопуснат на територията на държавата мигрант! Тоест – глоба от 250 хил. евро на калпак!!!

Тези нововъведения предизвикаха бурна реакция в част от страните-членки.

Англия обяви, че е изпълнила лимита си и няма да приема повече хора.

Австрия затвори границите си и е в колебание дали да ги отвори пак след поредното мигрантско зверство във Виена – изнасилената студентка в тоалетна.

Политическото разделение в ЕС по въпросите за миграцията е много сериозно.

Както писахме, Чехия изяви желание да напусне ЕС и вече прави постъпления по въпроса, като целта й е по този начин да запази населението си от посегателства.

Изключително мощни са и анти-бежанските настроения в Унгария, чието правителство категорично отказа да дава подслон на хора, които буквално се преселват в Европа и се готвят да я асимилират. Унгария първа затвори границите си и отказа да приеме дори един бежанец. Същото е положението и в Словакия.

Най-болезнено инвазията се приема от поляците, които са силно привързани към страната си и етническата й чистота. И имат нисък праг на поносимост към натрапени им насила друговерци.

Там е твърде възможно съвсем скоро също да се пристъпи към излизане от Съюза. Границите си затвори и Молдова, която е само кандидат за членство в ЕС и която най-вероятно никога няма да влезе в съюза, защото 90 % от населението й е против това. Наскоро про-руското правителство в Молдова отказа дори натовско учение на територията си, а населението масово подкрепи това решение.

Дали тези брожения не са началото на края за ЕС, питат се западни политолози.

След като Европа започна да налага подобни неадекватни и зловещо високи глоби и страните-членки на съюза биват насилвани да приемат чужденци-мюсюлмани, със сигурност още страни ще откажат да плащат и ще пожелаят незабавно излизане от Европейския съюз.

Словакия и Унгария вече заведоха общо дело срещу ЕС в съда срещу решението  да преразпределят имигранти на квотен принцип и също заплашват с излизане от ЕС.

Подобни настроения са обхванали почти всички държави от бившия Източен блок и може би ЕС скоро ще се разцепи.

Единствено България изпълнява безропотно всяка заповед на ЕК, а Плевнелиев и Борисов пригласят на държавите от старите демокрации и заявяват пълната си подкрепа за политиката им.

Българският народ не мисли така, но него никой не го пита.

Юначните, спонтанно появили се ловци на бежанци по границата ни бяха арестувани от властите, а правителството ни се надупи едновременно и на Турция и на ЕС.

Дали единствени ще останем в разпадащия се съюз и ще играем по свирката му?

Единственото към момента, което може да ни успокои е, че малцина от мигрантите искат да останат у нас.

Не желаят да стоят и минута в България, въпреки, че на тези, които останат, бедната ни държавица дава 3 пъти повече пари за издръжка, сравнено с един роден пенсионер.

Което е меко казано несправедливо! Ако бяхме единни като народ само това решение щеше да е достатъчно да ни изкара по улиците.

Но понеже не сме, ще останем единствената страна – слуга на САЩ и ЕС.

Ще позволим ли тази гавра? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

49 коментара

  1. ЗАЩО ВСИЧИ СА ЗАЗПАЛИ?ЗАЩО СИ МЪЛЧИМ И ЧАКАМЕ? ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА РАЗДЕЛЕНИ И ПРОДАЖНИ? НАРДЕ!!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ СИЧКИ СА ПРЕДАТЕЛИ И КОМПРАДОРИ НА САЩ И ЕС.КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА СЕ ОБЕДИНИМ КАТО НАЦИЯ И ДА СИ ЗАЩИТИМ ДЪРЖАВАТА.АКО СЕГА НЕ ГО НАПРАВИМ УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО.СЛЯПИ ЛИ СТЕ ,ЧЕ Б.ТИКВАТА ИЗТГЛИ ВЕЧЕ 20 МИЛИАРДА И НЕ КАЗВА ЗА КАКВО СА ПОХАРЧЕНИ. ТОЗИ ИДИОТ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО СПРЕ И ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО НАРОДА.

      • Грамотен-неграмотен, кое не е истина от казаното, учени тъпако?

      • Нищо от казаното не е вярно. Комунистически брътвежи и мокри сънища за разпадане на ЕС:)

      • ЙОРДАНЕ, МАЙ ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ТЪПАК.

      • Тъпаците, като не им стига акъла какво да кажат, се хващат за комунизма.

      • А ти грамотен комунист ли си? За всичко са виновни комунистите. Само вижте какви високи темперетури има. Това не може да се случи без участието на „тъпи“ комунисти.

    • Я по-добре си оправи правописа, че аман от неграмотни философи „патриоти“!

    • Йордане, като цяло съм съгласен с нещата, които си написал. Рядко коментирам, но ще си позволя да го направя. Доста се нервя на Caps Lock, не обичам да ми се карат или да ми натрапват нещо. Ако е смислено, не е нужно да ми крещиш, за да те разбера. Аз рядко чета, неща написани по този начин, дори да съм съгласен. Надявам се да го приемеш като градивна критика. Разбирам, че си афектиран и с право. Случва се в бързината човек да сбърка пунктуация и граматика, но малко поне хвърляй по 1 око кое как е. Не е сериозно просто иначе. Не ми се пишат есета, мисля, че се разбрахме. Иначе подкрепям написаното.

  2. Това дали не е началото на края за ЕС, питат се политолози.
    Без да имам диплом за политолог отговарям:
    Господа това е краят.Да се готвят Б.Бандитов и престъпната му клика.Идва Конвента с изобретението на д-р Гилотен!

  3. Бъдете абсолютно сигурни, че нашите кретени ще са единствените в целия свят, които ще се надупват на всякаква чуждоземна измет.

  4. СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ КАТО ГИ СПЕ4ЕЛИ МЕСТАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ – 4АК ТОГАВА ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ БЪЛГАРИТЕ НО ЩЕ Е КЪСНО

  5. Колкото повече „плюскат“, толкова по-лакоми стават! Европейски безсрамници!

    Вън, от котилото на търтейте!

  6. незабавна подкрепа трябва да имаат Унгария и Чехия от България
    неможе една две личности да казват в целият ЕС какво ще става
    хоманноста на евро парламента ганичи с безразсъдност

  7. интересно как цеееелия народ не приемал тези решения и как този ЦЯЯЯЛЛЛ народ гласува винаги за едни и същи хора в парламента?
    как гласува за герб, за реформаторите(стари калпаци от едно и също тесто с ново име) , за бсп, за абв(същото кактко при реформаторите) , и разбира се за дпс, но не ДПС е виновно единствено за ситуацията ни…
    Всички тия със стари лица, които са били и преди управляващи(макар и в различни състави, но едни и същи хора все пак) са виновни.

    и съм 100% сигурен, че народа пак ще ги подкрепи на следващите избори,…. народа лесно се лъже, смени му името и ще избере същите хора.

    няма какво да излизаме, след като около 80% от народа ни ИСКА да е в това положение.
    явно му харесва.
    е тогава какво се оплаква?

    поздрави на всички – /bs/

    • НАРОДА НЕ СЕ ЛЪЖЕ.ТЕ ЛЪЖАТ ЧЕ НАРОДА СЕ Е ИЗЛЪГАЛ ИЗПОЛЗНАИКИ ФАШИСКИ МЕТОДИ ЗА ЛЪЖА СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА В РЪЦЕТЕ СИ ТАРЕЧЕНИ МЕДИИ.

    • Никой не ги избира САМОИЗБИРАТ СЕ чрез „мъртвите души“, циганските и турските гласове.

  8. И сега какво? Вчера цялата Вишеградска четворка се опъна на откачалката Меркел. Само наш Боко й целува дъртия задник. Докога все така ще мълчим като овце? Наистина ли е прав Славейков, че не сме народ, а мърша?

  9. ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НЕ СЪСИПАХА ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ СИ ПО НАРЕЖДАНЕ НА АМЕРИКА !ТЯХНИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТСТОЯВАХА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА А НЕ КАТО НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ !НЕ СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА АМЕРИКА И ЕВРОПА !СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА !ПРОГОНИХА НАРОДА !СЕГА ЩЕ ЗАСЕЛВАТ БЕЖАНЦИ!СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !

  10. Никъде другаде политическия елит не е така далече от народа си както у нас. Така е било винаги така е и сега. Овчедушието ни е пословично, иначе няма как да виреят подобия като сегашните. Всеки народ заслужава правителството което има! Нали така беше казал един умен човек!?

  11. Това е една изключително глупава и смехотворна статия. Не си струва да публикувате подобни нискокачествени продукти.

  12. Статията е глупава и не съответства на истината. Сайтът ви е руско-купежки. Срам за вас подлоги. Срам.

    • А твоят коментар жалкий и неразумний Стоименчо,е неграмотен,низък и ПРОСТ ,ащо ли се учудвам прост като тебе!Единствената подлога тук си ти-американска курва!

      • Какъв тъп,червен гъз си ти ,Славчо !

    • Извади си главата от ануса (на Обама) и може да почнеш да забелязваш съответствия. Сега в тъмното е нормално да не ги виждаш.

  13. До Стоимен:
    Като сайтът е купеЖки, каквото и да значи тази дума в изкукалия ти мозък, защо го четеш? Че и коментираш?

  14. На кой американски сенатор сина участва във войната против тероризма? Нашите момчета умряха там нали? Кой направи Арабската пролет? Кой нападна Ирак и защо след като Садам Хюсеин беше най близкия съюзник на АМерика против ИРАН. Защо в месопотамия люлката на Шумерската цивилизация вилнеят ислямисти и унищожават артефакти от миналото на човечеството? Защо се режат глави в 21 век и кой ги снабдява със оръжие и пари? Защо говорят за човешки права а освен за харчене на напечатани пари за бомби не облекчат положението във Африка? Земеделие и технологии за да се изхранват там
    ЗАщо правят човешки бълвоч и заформят нови верски и етнически конфликти дори и тук в Европа? Корпорациите и илюминатите нямат нужда от национално самосъзнание.Колкото по омешани толкова по слабо национално самосъзнание. А ви сте се хванали гуша за гуша РОБОВЕ на новото глобализирано време.

  15. Балгария ха каво е това неказваите че сте българи в чужбина по добре е

  16. Абе нещастници, я си живейте жалкия животец, че и без това е кратък…
    К’во сте тръгнали да ми оправяте европейската, че и световната политика! Има си лидери, които да се занимават с това, и грешат или не, вие сте едни бездушни мишоци, които като видят как бият някой на улицата седят и гледат сеир! Затова ще си умрете в най-мизерната държава в Европа… Червено-черни дупедавци такива! Срам и позор за нацията сте!

  17. искате ОБЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ които да са икономически стабилни а еврото да е конкуренция на кухия долар който не е обезпечен със нищо ?!?!?!?! оооо ето ви няколко милиона мангала от близкия изток които ще превърнат Европа е едно неспокойно и икономически нестабилно място и хопааа пак Америка е едноличен икономически лидер в света. а като е такъв тя ще командва кой какво ще прави щото е силна. от друга страна мръсните мюсюлмански маймуни от близкия изток са с промити мозъци и на тях им е втълпено че едва ли не хубавите неща на този свят падат от небето и видите ли неверниците от европа ги прибират и не им ги дават! и хайде малоумни маймуни тръгвайте да си вземете това което ви се полага!! на арабските маймуни им е ясно че рано или късно света няма да има нужда от техния петрол и от сега почват да взимат мерки!! проблема е че тука ни управляват пълни идиоти и както винаги България е заставала на губещата страна в големи световни сблъсъци!! и сега няма да е по-различно !! ВЕРВАЙТЕ МИ. а простия Бойко-тиквата ще изчезне пръв да си харчи крадените милиарди като стане напечено!!

    • И май в обединените европейски щати, ние ще сме резервата за индианци.

  18. Русия ще постигне целта си…да разсипе ЕВРОПА, като и изпраща емигранти. Смърт за ПУТИН, малко ниско амбициозно човече, което се прави на НАПОЛЕОН, като всички ниски и малки МОМЧЕТРА.

  19. ОНУФРИЙ ШИРОКОДОЛСКИЙ

    МИМЕНЦЕ, КАТО ТИ ЧЕТА ГЛУПОВАТОТО ИЗРЕЧЕНИЙЦЕ,
    ДОСТИГАМ ДО ИЗВОДА, ЧЕ СТАВАШ САМО ЗА РАЗПЛОД.
    С ЕДНА ПОДРОБНОСТ, ЧЕ ЩЕ НАРОДИШ КУП ОЛИГОФРЕНИ,
    ПОДОБНИ НА МИЛИТЕ МИГРАНТИ. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА
    НА МАМА И НА ТАТИ!

    • Проблемът е, че Мимето прихваща само през хранопровода, и колко материал ще отиде за качване на килограми…

  20. „Пием, пеем буйни песни
    и зъбим се на тирана;
    механите са нам тесни –
    крещим: „Хайде на Балкана!“

    Крещим, но щом изтрезнеем,
    забравяме думи, клетви,
    и немеем и се смеем
    пред народни свети жертви!“

    Историята се повтаря, но ние вместо да се учим от Историята, повтаряме грешките на предците си. Все още сме народ с робска психология и появи ли се истински Лидер който да ни поведе, ние вместо да го следваме и да се борим го предаваме. Докато не се промени „българската“ народопсихология нищо добро не чака нашата Родина.

  21. Подарявам на ПСЕВДО-ПАТРИОТА едно глухарче – за да го духа!

  22. Да бяхме единни щеше много по-бързо да изгоним тая престъпна клика от последните 26 години. Обаче не сме единни, така че ще повтаряме едни и същи грешки докато си научим уроците.

  23. „skandalno.net“, вие сте абсолютни фалшификатори и манипулатори! От Москва ли получавате заплатите си?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *