Честито! Джаро чака бебе от любовницата си

ДжароЗа Михаил Билалов се знае, че има сърце като обществена сграда и всяка може да влезе и излезе, когато си поиска.

Това отлично го използваха жените и влизаха в „храма“ му  коя за една нощ, коя за седмица, а някои се задържаха и по цял месец.

Сега обаче нещата се промениха. Режисьорът чака още един  гост в сърцето си и се надява той да остане там завинаги. Това е бебето, което ще се появи на бял свят и няма да бъде родено от  жена му, а от любовницата. Бъдещият баща, който е минал петдесетака, се вълнува като младеж и обещава, че ще сменя памперси, нищо, което не е правил със законните си отрочета.

Актьорът, който е по-известен  като Джаро от „Под прикритие“,  е толкова вдъхновен от събитието в живота си, че е започнал да  обзавежда бебешка стая в апартамента си. Майката на бъдещото му дете е  Ваня Николова, която пък е сценаристката на сериала, превзел не само нашата телевизия, но и няколко чужди. Те са заедно  от две години, обичат се и са решили да станат родители. Бременността не е грешка, а съзнателно взето решение от двойката. Детето ще е първо за Ваня и  трето за Билалов, който отдавна си има две от законни от  съпругата си – японката Санае.

Санае заедно с децата от години  живее в Париж, но изобщо не мисли да се развежда с мъжа, който непрекъснато й слага рога, а сега ще дари децата си с братче или сестриче. Японката е твърда, че бракът събира хората за цял живот.

Това обаче изобщо не пречи на Джаро и любовницата му да си живеят щастливо в очакване на бебето. Двамата няма как да сключат брак, но това изобщо не ги притеснява. Ваня наближава  40 години и иска да има  наследник, без значение дали ще се омъжи за бащата, или не .

Говори се, че Билалов има още едно незаконно отроче в Париж, но отдавна е прекъснал връзките си с него и майка му.

https://youtu.be/eaS3xHzfzbY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *