Джино с още една награда – върна си Джена!

Джино смяхНаред  с победата си във ВИП Брадър се оказва, че  Джино Бианкалана е спечелил не само  наградата „Любима звезда на България“, но си е върнал  и сърцето и благоразположението на своята бивша любима Джена.

Милионерският син често си спомняше за голямата си  любов с певицата и разказваше на съквартирантите как са се запознали и колко много са се обичали. Дори показа годежния пръстен за 48 хиляди долара, който тя му върнала след раздялата.

Много ми липсва, непрекъснато си мисля за нея, откакто сме се разделили не съм спал в кревата си, защото той ми напомня за нея, сподели нещастният влюбен. Но и никога няма да й се обадя по телефона. Това й го обещах, че няма да я безпокоя, няма да й досаждам и колкото и да страдам, няма да я карам и тя да страда!

Джена обаче внимателно следила телевизионната изява на бившия си и веднага след победата му изпратила смс : „Браво! Честито! Вярвах в теб и се гордея!“ Българският американец подскочил от изненада и даже забравил, че е на парти в негова чест. Той веднага отговорил на съобщението и постепенно кореспонденцията им се превърнала в любовен чат. А по-късно победителят си тръгнал в неизвестна посока. Всички смятат, че е отишъл при любимата си певица.

Новината доста зарадвала съквартирантите, но притеснила близките на Джино. Те смятат, че Джена е капризна, своенравна и отново ще разбие сърцето на момчето им.

https://youtu.be/xoDJr9RnrRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *