Мара Отварачката гола! Стари любовници я изнудват със с*кс записи!

МараФолк певицата Мария е между чука и наковалнята. Тя е в паника, защото се е превърнала в златна кокошка за бившите си любовници.

Палавата певица имала навика да записва подвизите си под завивките и после да ги гледат заедно с любимия и да се възбуждат още повече. И да повтарят най-страстните пози, както и да поправят тези, които са се оказали неудачни и не са дали необходимия креватен резултат.

 Откакто се омъжи за Гущеров, Мара е обект на изнудване от няколко души от секс списъка си, начело с бившето й гадже старозагорецът Гальо. Навремето Гальо бил баровец, а бъдещата Гущерова пеела в заведението му и събирала публика, като му се отблагодарявала за шанса за „голямата“ сцена в леглото. Сега, когато  заведението му фалирало заради пълен отлив на клиентела, Галин решил да изкара някой лев, обръщайки се към бившата си.

И понеже знаел, че тя няма да му даде пари доброволно, я заплашил, че ще пусне в интернет  няколко любопитни клипа, които си пазел. На един от тях Мария  правела доста неприлични неща, облечена само с готварска престилка.

Притисната до стената, певицата вече няколко пъти му давала пари да започне друг бизнес, но той ги профуквал и отново започвал с изнудването. Досега му броила три пъти по 15 бона, но той не мирясвал, а тя се страхувала да сподели срама си с любимия си Хриси.

 Подобни клипове имал и бившият й съпруг Димитър Андонов, както и още няколко души, ако се вярва на мълвата. И ако всичките хукнат да изнудват Мара, Гущеров ще бъде разорен!

https://youtu.be/sx8ytImqjiI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *