Охрана до зъби на „Детската Евровизия“ отлагат откриването й

евровизияОфициалната церемония по откриването на Детска Евровизия в София, която толкова много очаквахме, няма да се състои.

Събитието бе планувано за тази вечер, обаче  организаторите  са решили то да  бъде отменено. Това става поради факта, че днес цяла Европа е в траур заради  загиналите  в терористичните актове в Париж. Светът е потресен и не върви у нас да се пее и танцува.  БНТ  изказва по този начин и своята съпричастност към загиналите и ранените.

БНТ изпрати и специална декларация в подкрепа на френския народ.

Церемония няма да има, но  жребият за реда на изпълнителите ще бъде изтеглен днес,  за да може да започнат репетициите на участниците и да се работи  нормално  по подготовката на шоуто.  Жребият за пръв път ще се тегли  отделно от официалната церемония по откриването. Тегленето  ще бъде заснето и показано в специален репортаж.

Състезателите и придружаващите ги делегации, педагози и музикални редактори вече са в България и хотелът, в който са отседнали, се охранява с драконови мерки. На децата не се позволява да мръднат без придружител, до НДК за репетициите ги пазят по пътя с полицейски екскорт, самото НДК е обсадено от полиция. На групите е препоръчано да не излизат на разходка, а ако излизат да поискат охрана. Децата са инструктирани да докладват за всякакви съмнителни  смс-и и имейли.

https://youtu.be/vGHIEXgSyIQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *