Цирк! Андреа наби обожателка на Кубрат Пулев

Андрея1Кубрат Пулев пребива яростно противниците си  само на ринга, но това правило изобщо не важи за неговата нежна половинка.

Изнервената Андреа, без много да  мисли, се нахвърлила като лъвица  срещу дама, спрягана  за любовница на любимия й.

Двете жени не се познавали лично в реала, но си разменяли жестоки и тежки обиди в социалните мрежи, като използвали доста ирония и нецензурни думи.  Схватката им там се изострила и двете станали смъртни врагове, без да са се виждали. Обаче  случайно засичане пред столично заведение решило нещата от раз. Първоначално съблазнителката на Кубрат смятала да мине тихо и кротко около двойката, която се била събрала за малко, преди спортистът окончателно да се оттегли на строг тренировачен режим.

В момента, в който Андреа  мернала съперницата си, й скочила с нечовешка сила и започнала яростно да я блъска и  скубе косата й. Кубрат успял за нула време да раздели биещите се за него жени и да отдалечи любимата си от полесражението.

Неговата обожателка останала разревана на улицата, а после му написала във Фейсбук: Ти ми обеща, каза, че ме обичаш, а защити нея. Което пък хвърлило в нов бяс Андреа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6jwISORTF_0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *