От последните минути: Цветанов Скрои КОВАРЕН ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕР на Президента Румен Радев! Виж Тук:

Пореден подъл удар под кръста нанесе ченгето Цветанов, като този път направо се прицели в президента Румен Радев.

Цецко внезапно заяви, че Радев трябва да набележи  конкретните мерки, които се предприемат от правителството за начина, по който ще се гласува в Турция.

„Той е този, който носи пряка отговорност как ще бъдат проведени изборите в Турция”, заяви бившият ченгеджийски шеф.

И така, върху главата на новия президент се изсипа поредната кофа с помия точно от хората, които бъркат и сипят помията години наред.

Цветанов много добре знае, че Изборния кодекс и правила не се приемат от президента. Народът не знае, но Цецко – да. Поне от толкова висене във властта и парламента най-малкото е научил, че по Конституция изборният кодекс се приема единствено и само от депутатите. Тогава каква е връзката на Радев с кодекса? Никаква, освен да гарантира спазването му.

След като ГЕРБ 8 години висяха в този парламент и сами и еднолично промениха кодекса, така ли не се сетиха, че от Турция на всички избори у нас идват автобуси с хора, които гласуват под строй за ДПС? Истината е, че въпросът за автобусите с избиратели от Турция излиза на преден план само по време на избори, дрънка се за изборен туризъм и после всичко потъва в забвение. Сакън, да не се изпокараме с комшиите. За които пък Борисов през ден натъртва, че живеем граница до граница и не трябва да късаме дослука.

Сега въпросът отново излезе, но този път като парещ картоф, защото турците масово ще гласуват не за беззъбото и удобно на всички партии ДПС, а за ДОСТ!

Е, къде беше проблемът ГЕРБ да приеме закон, че нямаме нищо против Хасан, Ибрахим и Айше, които са с двойно гражданство и си получават пенсиите и у нас, и в Турция едновременно, че нямаме нищо против да гласуват, но… само ако живеят за постоянно в България. Ако имат обаче две адресни регистрации и едната е в Измир, а другата в Кърджали например, и в Кърджали не са им виждали очите през последните шест месеца- сори, аркадаши, но нямате право да избирате кой да управлява България. Ясно, просто и лесно.

Но никой не го направи. Нито предишните управници, нито ГЕРБ. Защото беше много удобно ДПС да им е параван и да ги подкрепя във всички далавери.

Цветанов обаче подскочи като убоден, когато чу обвиненията, че ДОСТ е патерица на ГЕРБ. И то патерица, която цели да ни прати право в лапите на Турция.

Известният с прякора Шестте апартамента безочливо излъга, че никога ГЕРБ не е правил срещи с хора от тази партия, както и че не е коментирана подкрепа за изборите.

„Това са чисто спекулативни слухове и опит да се манипулира общественото мнение”, удари се в гърдите той.

Разчитайки на късата народна памет, Цвъки Ухото забрави да спомене, че лично Борисов поздрави Местан с новата партия ДОСТ, че управляващите тогава ГЕРБ си затвориха очите, когато имами на талази пристигнаха да я учредяват, че новите „евроатлантици“ от комшийски произход, говорещи само на турски, се превърнаха веднага във верни слуги на ГЕРБ и политиката им, че гласуваха уж независимо всяка дивотия на управляващите и станаха не патерица, а направо възглавница за тях.

Сега пък ново 5. От ГЕРБ ни са ги виждали, ни са ги чували. Даже не били забелязали, че има такава партия.

И сега президентът Радев трябвало да оправи бъркотията с редовните изборни автобуси.

Лицемерието на ГЕРБ няма граници.

И с наближаването на 26 март става все по-нагло и все по ганьовско!

А ако утре чуете, че Борисов и Цветанов не се познават, че Лилито е манекенка, Цецка – плеймейтка, Десислава Атанасова – стожер на морала и честността, а Местан не е ходил на спявка в Банкя- не се учудвайте!

Изборите чукат на вратата.

А някой пак иска да чукне народа по главата.

Кой е този някой ли? Ами, една импотентна мутро-партия, която стремглаво се е запътила към историята. Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ГЕРБерите са си Гоньовци,сега ли го констатирахте!?Злоба,наглост,и голяма доза педерастия има в джобовете им!!

  2. Ееее как можете да давате акъл на простото момче ББ. На него трябва да му се смила всичко подробно за да разбере. трябваше в някой жълт вестник да му се донапише в избирателния закон. Ако 9 последни месеца не си живял в БГ няма право да гласуваш на български избори. С какво право Айше която с години не живее в БГ ще определя кой да управлява страната и към кой вилает да се числим. Това Бокича не успя да разбере заради брудара си Ердоган с който гледа да пази най-добри отношения като страхлив съсед на мутра. Ей шупето е голям страх. Но нека опитат да откъснат Родпите амуд.жите. Ще се срещнат с големия брат на БГ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *